You meet the nicest people at BEACH on WHEELS 3In de aflopende zomer vindt er op vrijdag 14 en zaterdag 15 september een familie feest plaats op Nulde langs de A28 in de gemeente Putten. Beide dagen staan in het teken van ‘wielen in het algemeen’. Vandaar de naam BEACH on WHEELS, met op de vrijdagavond een hete Beach Party.

BEACH on WHEELS is een echt family event. 
Voor de mannen staat er vrijdagavond een Night Cross op het program en voor de jeugdigen zijn er BMX-crosses te bewonderen. Voor de allerkleinsten (tot 12 jaar gratis toegang) is er een doe-paradijs met carrousels, springkussens, mini quads, poffertjes etc. De vriendinnen en moeders worden verwend in beautysalons en er rijdt een heuse Beach Express tussen Nulde en strand Horst.

Voorafgaand aan de Beach Party vindt voor het eerst in Nederland een Night Cross plaats, die over het met fakkels verlichte strand van Nulde dendert en door twee coureurs moet worden verreden.

De plaatselijke helden komen aan hun trekken in de Boeren Brommer Cross. Een ludieke (verklede) en wedstrijdversie zorgt voor hilariteit en spektakel.
De zaterdag staat in het teken van de strandrace met maar liefst 9 (!) klassen, waaronder een damesklasse. Tussen de diverse wedstrijden door vinden Dakar demonstraties plaats met trucks en buggy’s, waarin het mogelijk is om mee te rijden. Deze worden afgewisseld met demo’s van tractor pulling, waarbij horen – maar niet het zien – je vergaat.

Een 90(!) meter hoge kraan stelt je in de gelegenheid om over het Veluwemeer tot aan Amsterdam te zien.

Op een speciaal ingericht gedeelte wordt aandacht besteed aan onze toekomst in de vorm van een electrische auto, electrische scooters en electrisch ondersteunde fietsen. ’t Gemak waarmee deze toekomstige tweewielers rijden kan op beide dagen worden getest.

Dat bewegen gezond is en hongerig maakt behoeft geen betoog. In de feesttent staat een uitgebreide catering met een DJ, die aangepaste muziek draait.
Met € 10,00 (zaterdag €12,50) is de toegangsprijs laag gehouden. En de kleintjes tot 12 jaar hebben zelfs gratis toegang.

Meer en uitgebreide informatie is te vinden op You meet the nicest people at BEACH on WHEELS 4www.beachonwheels.nl.