De belangstelling in Nederland voor campers groeit. Van de rond 3,3 miljoen kamperende Nederlandse vakantiegangers kiezen er steeds meer voor het comfort en het reisgemak van een kampeerauto. Volkswagen Bedrijfswagens biedt voor deze groeiende groep een aantrekkelijke keuze uit de compacte Tramper en de veelzijdige California. Via Volkswagen Campercentrum Nederland in Amersfoort worden deze campers verkocht, verhuurd en onderhouden. Ook vindt men daar een groot aanbod gebruikte Volkswagen campers, volledig gecontroleerd en afgeleverd volgens de fabrieksspecificaties.

Volkswagen Bedrijfswagens is al decennialang actief met de ontwikkeling en de productie van campers. Al in 1988 kwam de eerste generatie California op de markt. Het was een in samenwerking met Westfalia ontwikkelde camper op basis van de Transporter T3. Dankzij het kenmerkende hefdak was letterlijk in een handomdraai de binnenruimte te vergroten. Ook van de T4 is een California-uitvoering uitgebracht en momenteel heeft Volkswagen een California in het leveringsprogramma op basis van de T5. Om aan de groeiende vraag naar compacte en praktische kampeerauto’s te voldoen, is later de Volkswagen Tramper aan het gamma toegevoegd.

Volkswagen Tramper
De Volkswagen Tramper is een zeer veelzijdige, ruime en heel praktische vijfpersoons familieauto, gebaseerd op de Volkswagen Caddy. In enkele minuten verandert het in een comfortabele slaapplaats voor twee personen. Voor extra leefruimte (of een slaapplek voor de kinderen) kan met drukknopen nog een buitentent aan de achterklep worden bevestigd. 

Volkswagen California Beach
De Volkswagen California Beach heeft een sportief karakter en opvallende kleuren. Gebaseerd op de Volkswagen Transporter T5 is hij voorzien van een handmatig te bedienen hefdak, een verschuifbare driepersoons bedbank en een compacte keukenunit, waardoor extra leefruimte ontstaat. Onder het hefdak bevindt zich nog een tweepersoonsbed. 

Volkswagen California
De California is de meest luxe en comfortabel ingerichte camper van Volkswagen. Hij biedt onderdak aan vier volwassenen en is voorzien van een modern keukenblok. De achterbank is in een handomdraai om te klappen tot een bed voor twee personen. Onder het hefdak bevindt zich nóg een tweepersoonsbed. De Volkswagen California is leverbaar vanaf € 59.900.

VW SPEELT IN OP BELANGSTELLING CAMPERS 7

Huren vanaf € 275 per week
Volkswagen Campers zijn ook te huur. De Volkswagen Tramper al vanaf € 275 en de California vanaf € 565 per week. Voor mensen die huren en daarna willen kopen, geldt er bij Camper Centrum Nederland een aantrekkelijke regeling: de huurkosten worden dan verrekend op het aankoopbedrag. Elk jaar wordt de huurvloot vrijwel volledig vernieuwd. Deze huurcampers worden na een jaar met interessante kortingen ter verkoop aangeboden. 

Betrouwbare occasions
Alle gebruikte campers van Volkswagen Campercentrum Nederland zijn voorzien van de volledige onderhoudshistorie. Het zijn campers gecontroleerd en afgeleverd volgens de fabrieksnormen van Volkswagen en met een garantie tot twee jaar.

VW SPEELT IN OP BELANGSTELLING CAMPERS 8

VW SPEELT IN OP BELANGSTELLING CAMPERS 9

VW SPEELT IN OP BELANGSTELLING CAMPERS 10

VW SPEELT IN OP BELANGSTELLING CAMPERS 11

VW SPEELT IN OP BELANGSTELLING CAMPERS 12