Over zo’n twee maanden is Sinterklaas alweer terug naar Spanje en is de kerstman bijna gearriveerd. December is dé cadeaumaand bij uitstek en Citroën Lifestyle komt daarom ruim op tijd met een aantal cadeautips die nu al beschikbaar zijn in de e-shop. Of je nu op zoekt bent naar iets nostalgisch of hips, er is een mooi sinterkerstcadeau voor iedereen.

De SEETROËN EN SEETROËN S19 BRILLEN: €99

Naast de innovatieve SEETROËN anti-wagenziektebril, is er nu ook een tweede, de S19. Ze kunnen allebei worden gedragen door volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar oud.

De brillen hebben geen eigen glazen en kunnen over je eigen bril worden gedragen.

Zodra je wagenziekte voelt opkomen, zet dan direct deze bril op. Na 10 tot 12 minuten ga je je al beter voelen.

 

RIDER THE CITROËNIST BY MARTONE: €950

De ‘Rider The Citroënist by Martone’ combineert cool design met urban comfort. Zijn frame van staal en aluminium weegt slechts 12 kg. Hij is er in twee maten, met zwarte wielen, en robuuste banden voor het drukke stadsverkeer. Op het stuurwiel zijn fraaie Citroën Origins logo’s terug te vinden.

Voor de Citroën liefhebbers December 2019 20

“THE CITROËNIST” TRUI: €38

Deze The Citroënist trui is onmisbaar in de collectie van Citroën-liefhebbers. Hij is niet alleen trendy, maar ook heerlijk comfortabel.

Voor de Citroën liefhebbers December 2019 21

Beschikbare maten: S/M/L/XL/XXL (heren)

 

 “THE CITROËNIST” JAS: €90

Licht, trendy en ultra-comfortabel. De The Citroënist jas is ideaal voor een elegante, stedelijke winterlook. Hij is ontworpen in samenwerking met Back to Alaska, heeft een 10%-dons vulling en een waterafstotende coating.

Voor de Citroën liefhebbers December 2019 22

Beschikbare maten: M/L/XL/XXL (heren), S/M/L (dames)

 

EN MEER…

op: www.lifestyle.citroen.com