Per vandaag kunnen vroegboekers een productieplaats reserveren voor een speciale versie van de ID.3, het eerste model binnen de nieuwe elektrische ID. Family. Deze ID.3 1ST heeft een rijke standaarduitrusting en een range van 420 kilometer*. De limited edition heeft een vanaf prijs onder de €40.000**. Het basismodel van de ID.3-reeks heeft een range van 330 kilometer* en de topversie heeft een range van 550 kilometer*.

https://www.youtube.com/watch?v=ffBZJhLfXhs

Met de ID.3 maakt Volkswagen elektrisch rijden toegankelijk voor een groot publiek. Daarmee start een nieuw, belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van het merk.. De ID.3 wordt in september dit jaar op de IAA in Frankfurt onthuld. De eerste afleveringen vinden halverwege 2020 plaats.

Volkswagen ID.3 nu te reserveren 5

De ID.3 1ST

De Volkswagen ID.3 1ST is een special edition die in een gelimiteerde oplage beschikbaar is. Hij krijgt onder meer specifieke 1ST-designelementen, lichtmetalen velgen, hightech voice control, DAB+ en airconditioning. De ID.3 1ST heeft een range van 420 km* en een vanafprijs onder de € 40.000**. Deze elektrische Volkswagen blijft daarmee onder de voor zakelijke rijders belangrijke € 50.000 grens en komt in 2020 bij een ongewijzigd fiscaal beleid in aanmerking voor slechts 4 procent fiscale bijtelling.

Volkswagen ID.3 nu te reserveren 6

CO2-neutraal produceren én rijden

Iedere ID.3 wordt CO2-neutraal geproduceerd. Zo wordt er gebruikgemaakt van energie uit hernieuwbare bronnen en onvermijdbare emissies worden gecompenseerd via gecertificeerde klimaatprojecten. Volkswagen biedt in Nederland verschillende (snel)laad-abonnementen aan op groene stroom om CO2-neutraal te kunnen rijden.

Volkswagen ID.3 nu te reserveren 7

6 jaar gratis onderhoud

Met de ID.3 maakt Volkswagen elektrisch rijden bereikbaar voor een groot publiek. Niet alleen met een aantrekkelijke aanschafprijs en lage fiscale bijtelling, maar ook met een speciaal voor Nederland ontwikkeld, uniek aanbod. De ID.3 wordt namelijk geleverd met maar liefst 6 jaar gratis onderhoud*** en APK-keuring bij de officiële Volkswagen-dealers.

Volkswagen ID.3 nu te reserveren 8