Volkswagen Bedrijfswagens houdt het zakelijk in 2013 en dat betekent: scherpe aanbiedingen voor klanten. Zo kunnen de Caddy en de Transporter tijdelijk voor een meerprijs van maar 995 euro worden uitgerust met DSG, de automaat van Volkswagen. En voor het brandstofbesparende BlueMotion Technology-pakket geldt een korting tot maar liefst 50% op alle modellen.

Tot en met 8 juli aanstaande rekent de Volkswagen bedrijfswagendealer bij aankoop van een Caddy echter slechts 995 euro voor de slimme DSG-transmissie. Normaal kost deze 1.775 euro. Het ondernemersvoordeel bedraagt dus 780 euro. Volkswagen Bedrijfswagens: daar komen goede deals vandaan 1Voor de Transporter bedraagt het voordeelbedrag zelfs ruim 1.000 euro. DSG combineert de sportiviteit en het lage verbruik van een handgeschakelde transmissie met het gemak en comfort van een automaat.

Zuinigheid met vlijt: BlueMotion Technology
De brandstofbesparende technieken van Volkswagen Bedrijfswagens vallen onder de noemer BlueMotionTechnologies. Voor elke Caddy, Transporter, Multivan, Crafter en Amarok is er een specifiek BlueMotion Technology-pakket met ‘ingrediënten’ als Start/Stop, terugwinning van remenergie, banden met lage rolweerstand, cruise control en wielkastspoilers. Hierdoor besparen de BlueMotion Technology-uitvoeringen zowel op brandstofverbruik als op de CO2-uitstoot.

Scherpe pakketkorting
In de periode tot en met 8 juli wordt het BlueMotion Technology-pakket op alle modellen aangeboden met een voordeel tot maar liefst 50%. Dit leidt tot de volgende scherpe vanafprijzen voor de modellen, inclusief het BlueMotion Technology pakket: Caddy 13.038 euro
Transporter gesloten bestelwagen 18.500 euro
Transporter dubbele cabine Budgetline 20.600 euro
Multivan 52.129 euro (incl. BTW – geel kenteken)
Crafter 20.295 euro
Amarok Enkele Cabine 20.450 euro

Alle prijzen exclusief BTW (uitgezonderd Multivan).Volkswagen Bedrijfswagens: daar komen goede deals vandaan 2