DS7 Crossback

Voor het ANP en Passion4wheels.nl schrijven we met ons team over auto’s. We delen graag onze mening. Zo nu en dan zit er een model tussen waar ik zelf helemaal verliefd op wordt. Ja, je bent autogek of niet….

Enige tijd terug maakte ik kennis met de DS7 Crossback, waarvan binnenkort de rijimpressie wordt gepubliceerd. Twee weken lang mocht ik in de DS7 Crossback BlueHDi 180 S&S Automatic Opera rondtoeren. Wat een verwennerij!

Mark Heiligers, de pr-man van DS gaf me bij het overhandigen van de sleutels een gewaagde tip. “Om de DS-beleving compleet te maken, raad ik je aan een bezoek te brengen aan één van de DS Stores. In De Meern zit DS Store Utrecht. Proef daar de beleving”, aldus Heiligers.

Het leek mij wat overdreven, maar het maakte me wel nieuwsgierig.

Na twee weken toeren in de DS7 was ik helemaal verkocht. En inderdaad, om het verhaal compleet te maken bezocht ik DS Store Utrecht. Daar stond midden in de showroom een DS7 in de kleur bruin metalic. Ik kon de verleiding gewoonweg niet weerstaan. Het is echt niet mijn gewoonte om na het schrijven van iedere rijimpressie de auto in kwestie te kopen, maar in dit geval moest ik gewoonweg een uitzondering maken!  Vanaf vandaag rijden we thuis in een DS7 Crossback, wat ons betreft de “Godin van de Haute Couture”.

Met dank aan Christiaan van Oord en Christiaan de Winter van Van Oord Automotive / DS Store Utrecht