De exclusieve, sportieve Coupé is gebaseerd op de technologie van de E-Klasse Limousine en markeert de volgende stap in de evolutie van de Mercedes-Benz designtaal. Dankzij expressieve trekken onderscheidt de nieuwe Coupé zich met een puristisch design waarin de nadruk ligt op langgerekte oppervlakken, gereduceerde lijnen en sensuele vormen.

Verkoopstart nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 16

Tegelijkertijd biedt de nieuwe E-Klasse Coupé ook de intelligentie van de E-Klasse familie, met uitgebreide smartphone-integratie, widescreen cockpit met twee 12,3 inch hoge-resolutie displays en de allernieuwste assistentiesystemen die optioneel gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk maken. Krachtige motoren met lage emissiewaarden en comfortabele onderstellen met selectief dempingssysteem staan garant voor een sportief-dynamische rijervaring.

Verkoopstart nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 17

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé is bij de Nederlandse dealers te bestellen. De eerste leveringen staan gepland voor maart 2017. De nieuwe Coupé combineert een fascinerend design, een hoogwaardige uitrusting, de intelligentste technologieën van dit moment en het comfort voor lange afstanden met plaats voor vier inzittenden. Consumentenadviesprijzen beginnen bij € 57.052 (inclusief afleverkosten).

Verkoopstart nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 18Verkoopstart nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 19 Verkoopstart nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 20