VEERTIG JAAR HONDA CIVIC 4De Honda Civic beleeft zijn 40 jarig jubileum en dat wordt groots gevierd. Kopers van een nieuwe Honda Civic kunnen nu extra voordeel genieten. Honda pakt uit met zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

Eerder dit jaar introduceerde Honda de nieuwe Civic, die met een gestroomlijnd nieuw uiterlijk en krachtige, zuinige motoren vergelijkbare modellen uit het compacte midden-segment de loef afsteekt. De Civic heeft veruit de grootste bagageruimte in zijn klasse en is uitgerust met de unieke ‘Magic Seats’, die net als bioscoopstoelen eenvoudig kunnen worden opgeklapt.

21 miljoen

De Honda Civic werd voor het eerst gepresenteerd in juli 1972 als twee deurs model en boekte succes na succes. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 21 miljoen exemplaren verkocht en de Civic is hiermee een van de bekendste en best verkochte modellen wereldwijd.

40 jaar Civic betekent extra voordeel

Ter ere van het 40-jarig jubileum van de Civic heeft de Honda dealer voor alle nieuwe Civic modellen een superscherpe aanbieding. Het klantvoordeel is minimaal €2.500,- en kan voor een Civic inclusief lederen interieur oplopen tot maar liefst €3.500,-. Deze aanbieding geldt bij aankoop en registratie van de Civic tot 30 september 2012. De actie is gestart op 15 mei.

20% bijtelling

Ook voor de zakelijke rijder blijft de nieuwe Honda Civic een zeer aantrekkelijke auto. De Civic 1.4 benzine en de 2.2 i-DTEC Diesel Comfort profiteren van het lage bijtellingstarief van 20 %

Speciaal voor Europa

De nieuwe Honda Civic vijf deurs is speciaal voor de Europese markt ontworpen en voldoet optimaal aan alle eisen van de hedendaagse autorijder