• Altijd standaard vierwielaandrijving, CVT automaat en EyeSight
• Keuze uit krachtige en zuinige benzine- of dieselboxermotor

Vanaf dit weekend staat de volledig nieuwe Subaru Outback in de showroom van de Subaru-dealer. De succesvolle Outback heeft een nieuw ontworpen uiterlijk, een hoogwaardig afgewerkt interieur en de modernste techniek aan boord. Gebleven zijn het voor Subaru kenmerkende hoge veiligheidsniveau en de bijzonder complete uitrusting. En ondanks de talloze verbeteringen is de nieuwe Outback scherper geprijsd dan voorheen.

Er is keuze uit twee uitrustingsniveaus: de complete Comfort en de luxe Premium. Tegen de standaarduitrusting van de Subaru Outback kan geen concurrent op. Elke Outback beschikt over een automatische CVT-versnellingsbak, automatische airconditioning, verwarmbare voorstoelen, LED-koplampen en adaptieve cruise control. De Premium voegt daar onder meer lederen bekleding, schuifdak, 18-inch lichtmetalen wielen en grootscherm navigatie aan toe, zaken waar andere merken vele duizenden euro’s extra voor rekenen.

Px187MTY2Mjc2MS0xLTIwMDY0NDMyNzU=

EyeSight
Op het gebied van veiligheid zet de nieuwe Outback de standaard in zijn klasse. Subaru’s beproefde Symmetrical All Wheel Drive, de permanente vierwielaandrijving, is natuurlijk standaard en zorgt voor optimale grip onder alle omstandigheden. Bovendien is de Outback voorzien van het revolutionaire EyeSight-veiligheidssysteem. Deze elektronische ‘ogen’ kijken met de bestuurder mee, herkennen obstakels en grijpen zo nodig in om de auto veilig tot stilstand te brengen.

Krachtig
Subaru’s unieke totaalpakket van een veelzijdige crossover is al sinds 1995 een sterk punt van de Outback. Het model combineert de voordelen van een personenauto met die van een SUV. De Outback is zeer representatief als zakenauto, heerlijk praktisch als gezinsauto en een uitstekende trekauto voor caravan of paardentrailer. Zowel de 2,5-liter benzinemotor als de 2,0-liter dieselmotor is krachtig, zuinig en stil en draagt bij aan de hoge mate van comfort.