De laatste stage van de Dubai International Baja is voor Erik van Loon en Wouter Rosegaar bedoeld om nog eenmaal te laten zien wat ze waard zijn na de mechanische pech van de dag daarvoor. Slechts tien minuten en vier seconden verliezen zij op Nasser Al-Attiyah. Van Loon houdt een goed gevoel over aan de laatste stage en gaat zich vol vertrouwen richten op de rally in Qatar volgende maand.

Van Loon tevreden met vierde tijd in Dubai 7 “We hebben goed gereden,” zegt Van Loon. “De stages van gisteren waren vandaag aan elkaar geplakt, dus voor de rest was het de tweede keer dat zij het zagen. Wij hebben enkel de eerste twintig kilometer gisteren gehad, daarna hebben we ons niet laten verassen. De Toyota deed het fantastisch vandaag, wat een fijne auto! Wouter en ik hebben er veel van geleerd en we nemen dit mee naar Qatar.”

Van Loon tevreden met vierde tijd in Dubai 8Rosegaar heeft onderweg getimed om de prestatie te kunnen vergelijken. “Als we de tijden van vandaag ontleden in de twee stages van gisteren, dan zouden we op de derde plaats zijn geëindigd. Dat is ook de plek waar Erik en ik horen te staan in dit veld. Dus daarmee kunnen we alleen maar tevreden zijn.”