September staat bij Ferrari dit jaar in het teken van een uniek evenement in Ferrari’s Italiaanse thuisbasis Maranello. Universo Ferrarri wordt het eerste event ooit dat geheel is gewijd aan de wereld van Ferrari en waarvoor ook publieksdagen in het programma zijn opgenomen.
Ferrari biedt haar internationale clientèle doorgaans exclusieve mogelijkheden om tijdens privésessies kennis te maken met de allernieuwste modellen van het merk. Tijdens Universo Ferrari is die mogelijkheid er voor het eerst ook voor fans.

In een speciaal voor dit evenement gebouwde eventlocatie nabij de Ferrari-fabriek in Maranello laat Universo Ferrari alle onderdelen van het Italiaanse merk aan bod komen. Variërend van klassiekers tot autosport, én uiteraard het huidige modelprogramma.

Bezoekers kunnen tijdens Universo Ferrari voor het eerst ook de SF90 Stradale – Ferrari’s nieuwe hybride serieproductie supercar – bewonderen tijdens zijn Europese première. Het is de eerste keer dat Ferrari de auto buiten een internationale autoshow publiekelijk presenteert.

Kijk voor meer informatie over en het bezoeken van Universo Ferrari op www.ferrari.com