Toyota presenteert de vernieuwde Verso-S. De Verso-S kreeg een krachtiger getekende voorzijde met LED-dagrijverlichting en het interieur is voorzien van een aangepast dashboard en nieuwe materialen die nog fijner aanvoelen. Wat niet is veranderd, is dat de Verso-S nog steeds de slimste MPV is in zijn klasse, met een riante binnenruimte én een flexibel interieur.

De nieuwe Toyota Verso-S is behalve aan de LED-dagrijverlichting ook te herkennen aan de nieuwe projectorkoplampen. Voor een chiquere uitstraling is het bovenste deel van de dubbele grille voorzien van een chromen rand. Aanpassingen die er bovendien voor zorgen dat de Verso-S eigentijds en dynamischer oogt.

Nieuwe, trendy kleur en LED-verlichting standaard
Toyota designers hebben ook de achterzijde van de Verso-S geretoucheerd door nieuwe achterlichtunits te tekenen. Ook hier past Toyota vanaf nu LED-techniek toe. Dat is niet alleen mooier, maar ook beter zichtbaar en dus veiliger. Verder zijn nieuwe 16-inch lichtmetalen wielen beschikbaar en kan de MPV worden besteld in trendy Avantgarde Bronze metallic.

Nieuwe uitvoering: Verso-S Trend met 1.255 euro voordeel
Met de introductie van de vernieuwde Verso-S, lanceert Toyota ook de Trend-uitvoering. De royale Verso-S Trend is gebaseerd op de Aspiration, maar biedt voor een meerprijs van slechts 500 euro 16 inch lichtmetalen velgen, privacy glass achter, een groot Skyview Panoramisch dak en mistlampen voor. Wie de Trend koopt, spaart maar liefst 1.255 euro uit.

TOYOTA GEEFT VERSO-S NIEUWE LOOKS 4

Innovatief Toyota Easy Flat-systeem
Wat gebleven is, is de flexibiliteit. Dankzij het innovatieve Toyota Easy Flat-systeem kan de achterbank van de Verso-S in een handomdraai worden neergeklapt. Een handeling die de bagageruimte vergroot van 430 naar 1.388 liter. De vloer van de bagageruimte kent bovendien twee niveaus zodat je kunt kiezen voor extra ruimte of een vlakke laadvloer met een royaal, verborgen vak.

Toyota Touch 2 en parkeerhulpcamera
De standaarduitrusting omvat nu ook een waarschuwingssysteem voor een te lage bandenspanning. Het nieuwe multimediasysteem Toyota Touch 2 biedt een full colour touchscreen van 6.1 inch, Bluetooth voor handsfree bellen en het streamen van muziek en een USB-aansluiting. Een parkeerhulpcamera is in de meeste uitvoeringen standaard. Optioneel is het Toyota Touch 2 with Go navigatiesysteem leverbaar.

Beperkte CO2-uitstoot
De krachtige, maar zuinige 1.3 VVT-i benzinemotor (73 kW/99 pk) is voor een groot deel verantwoordelijk voor het levendige rijkarakter van de Verso-S. En dankzij standaard Stop & Start blijft de CO2-uitstoot beperkt tot 125 g/km. De nieuwe Toyota Verso-S staat nog deze zomer bij de Toyota dealer.

 

TOYOTA GEEFT VERSO-S NIEUWE LOOKS 5

TOYOTA GEEFT VERSO-S NIEUWE LOOKS 6