In het weekend van 6 en 7 april presenteert Autotron vol trots: ‘The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrushshow’. Een nieuwe beurs met, letterlijk en figuurlijke, oude bekenden. Op de Motorama zijn in het eerste weekend van april meer dan 100 Hot Rods verdeeld over twee hallen te zien.

Tegelijkertijd met de Hot Rod show wordt ook de Airbrushshow gehouden. Op de ruim 10.000 m2 grote tentoonstellingsruimte presenteren Henry van Uden (Ford Brothers) en Miles Sherlock (JackHammer Hot Rod & Kostum Supply) de mooiste Hot Rods en Choppers. De Choppers zijn stuk voor stuk veertig jaar of ouder en voor de Hot Rods geldt dat het al zeker een halve eeuw geleden is dat ze voor het eerst op de weg kwamen. Natuurlijk zijn er voor de liefhebbers op de vide weer volop stands waar onderdelen, boekwerken en andere hebbedingetjes van, voor of over Hot Rods te vinden zijn. Naast de Motorama biedt Autotron tegelijkertijd ook plaats aan meer dan zeventig Airbrushartiesten. Kunstenaars die zoals de naam het al zegt met verf en lucht de mooiste kunstwerken maken.

The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrushshow 3

De organisatie heeft al aanmeldingen van deelnemers uit Zwitserland, Zweden, België en Duitsland. Vanzelfsprekend zijn er ook veel artiesten uit Nederland die u in onze eigen taal kunnen uitleggen hoe hun creaties ontstaan. The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrushshow is op zaterdag 6 en zondag 7 april geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De toegangsprijs bedraagt €12,50 en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrushshow 4