Suzuki heeft alle 25 exemplaren van de zeer complete Suzuki V‑STROM 1050XT First Edition verkocht. Vanaf dit weekeinde is de Suzuki V‑STROM 1050 – op afspraak – te bezichtigen bij de officiële Suzuki-dealer. Elk exemplaar heeft een uniek nummer.

Drie kleurstellingen
De Suzuki V‑STROM 1050XT First Edition wordt geleverd in drie kleurstellingen: geel, zwart en wit / oranje. Van de drie kleurstellingen is zwart met veertien stuks de bestverkochte, gevolgd door wit / oranje met negen exemplaren. De gele V‑STROM 1050XT is met twee stuks de meest exclusieve First Edition op de Nederlandse wegen.

First Edition
Bovenop de rijke standaarduitrusting van de Suzuki V‑STROM 1050XT is de First Edition voorzien van een aantal exclusieve accessoires. Zo heeft elke First Edition een speciaal genummerd zadel, handvatverwarming en LED-mistlampen. Daarnaast wordt de V‑STROM 1050XT First Edition geleverd met een zilverkleurige aluminium zijkofferset met twee koffers met een inhoud van 37 liter. Elke koper kon ook nog kiezen tussen het TomTom Rider 550 World navigatiesysteem óf een zilverkleurige aluminium topkoffer met een inhoud van 38 liter.

V‑STROM 1050 XT
Elke First Edition is gebaseerd op de Suzuki V‑STROM 1050XT, de meest geavanceerde V‑STROM ooit. De motorfiets beschikt over een zeer uitgebreid pakket aan assistentie-systemen: Suzuki Intelligent Ride System. Zo beschikt hij onder meer over Cruisecontrol, Hill‑Hold Control, Slope Dependent Control en Load Dependent Control. Daarmee is de V‑STROM goed voorbereid voor lange reizen, maar ook voor ritten door de bergen. Daarnaast beschikt de V‑STROM 1050 XT over LED-verlichting en een in hoogte verstelbaar zadel.

Nu bij de dealer
De reguliere Suzuki V‑STROM 1050 en V‑STROM 1050XT zijn vanaf nu – op afspraak – te zien bij de officiële Suzuki-dealer.