De volledige nieuwe Outback, voorzien van EyeSight – een veiligheidssysteem dat fungeert als een extra paar ogen voor de bestuurder – en de nieuwe Levorg beleven hun Europese showdebuut op de 85e editie van de internationale autotentoonstelling van Genève. Naast deze twee modellen toont Subaru ook de Forester met Boxer Diesel en Lineartronic (CVT).

De volledig nieuwe Outback
Sinds de introductie van de allereerste generatie van de Outback geldt het model als Subaru’s ultieme cross-over en vlaggenschip. Deze unieke interpretatie van het cross-over-concept combineert het comfort van een personenauto met de mogelijkheid om op een comfortabele manier lange afstanden af te leggen en het laadvermogen van een SUV. De unieke eigenschappen van deze nieuwe generatie Outback zijn verder verfijnd, bovendien beschikt hij over een groot aantal aanpassingen ten opzichte van zijn voorganger. Nieuw voor de Outback is EyeSight, een veiligheidssysteem dat de bestuurder helpt om ongelukken te voorkomen. En dat de auto veilig is, blijkt uit de meest recente Euro NCAP-beoordeling: De nieuwe Outback wist de hoogste waardering van 5 sterren te halen.

2015_Subaru

Levorg
De nieuwe sports tourer Levorg is de volgende Subaru die beschikt over de unieke rijeigenschappen waarmee het merk zich al jaren weet te onderscheiden. Daarnaast beschikt de nieuwkomer over de nieuwste technologieën die het merk te bieden heeft. Na zijn recente lancering in Japan vorig jaar, wordt de Europese versie voor het eerst getoond op de internationale autotentoonstelling van Genève, dit vooruitlopend op zijn introductie in Europa later dit jaar.

Px187MTYxNzk3MS0yLTIxMjAyMzQwNTk=

Forester met Boxer Diesel Lineartronic
De Subaru Boxer Diesel gekoppeld aan een Lineartronic (CVT) is nu ook beschikbaar in de Forester. De Lineartronic heeft niet alleen een gunstige invloed op het rijcomfort en het brandstofverbruik, de transmissie maakt ook een sportiever rijstijl mogelijk. De mogelijkheid om zelf te schakelen benadrukt het veelzijdige en fun-to-drive karakter van de aandrijflijn.

De autotentoonstelling van Genève wordt volgende maand in Zwitserland gehouden van 5 tot en met 15 maart.