Renault onthult met trots zijn nieuwe grote sedan.
Zijn stijl sluit perfect aan bij de klassieke, hoogwaardige vormtaal waar klanten in het D-segment van houden. De sedan met de veelzeggende naam ‘TALISMAN’ verenigt die gevestigde stijlcodes bovendien met een nieuwe dimensie van welzijn en rijplezier in het segment.

Renault_70125_be_fr

Renault_70126_be_fr

Renault_70127_be_fr

Zo combineert Renault TALISMAN als geen ander:

  • een krachtig design met een gestrekte en elegante silhouet.
  • een warm en ruim interieur: een zee aan ruimte voor alle inzittenden, in dit segment onovertroffen voorstoelen en een indrukwekkend koffervolume van 608 liter (VDA-norm).
  • innovaties om het leven aan boord aangenamer te maken: Een dashboard met digitaal 7″-scherm onder een vizier, R-Link2 met 8,7″-scherm, head-up display in kleur, BOSE Surround-systeem en handsfree parkeersysteem.
  • en diverse innovaties voor een intens rijplezier: TALISMAN gebruikt de Multi-Sense-technologie om de wensen van de bestuurder te vervullen. Als enige sedan uit het D-segment die de vierwielsturing 4Control® combineert met een elektronisch gestuurde schokdemping, onderscheidt TALISMAN zich door een uniek weggedrag dat wendbaarheid aan veiligheid en dynamisme aan comfort combineert.

Renault_70122_be_fr

Renault_70119_be_fr

Renault_70116_be_fr

Renault_70114_be_fr

Al deze innovaties maken TALISMAN tot een grote sedan die klanten niet alleen zal verleiden met zijn design maar ook met de sensaties die hij zijn bestuurder geeft.

De verzorgde assemblage- en afwerkingskwaliteit met onder meer diepe en glanzende kleuren kenmerkt TALISMAN tot in het kleinste detail.

De beperkte gebruikskost en lage verbruiks- en emissiecijfers maken de positieve kanten van de TALISMAN compleet. Renault_70107_be_fr

Renault_70106_be_fr

Renault TALISMAN wordt ook verkrijgbaar in een Grandtour-versie die uiteraard alle eigenschappen van de sedan overneemt. Renault TALISMAN draagt bij tot de vernieuwing en verrijking van het topgamma van Renault en zal van de band lopen in de fabriek van Douai.

Renault TALISMAN werd op 6 juli 2015 onthuld aan de pers. Beide modellen (sedan en Grandtour) worden vervolgens op 17 september 2015 op het salon van Frankfurt voorgesteld aan het grote publiek.

Renault_70103_be_fr

Renault_70102_be_fr

Renault_70101_be_fr

Renault_70099_be_fr