Met de nieuwe stads-SUV KAMIQ zet ŠKODA haar succesvolle SUV offensief voort. De KAMIQ is na de KODIAQ en KAROQ het derde SUV-model voor de Europese markt en rondt het succesvolle SUV-portfolio naar beneden af.

Binnen het groeiende SUV-segment combineert de ŠKODA KAMIQ de voordelen van een SUV – zoals een hogere bodemvrijheid en een comfortabele zitpositie – met de wendbaarheid van een compacte auto. Met een emotioneel ontwerp, ultramoderne assistentie- en infotainmentsystemen, een royale hoeveelheid ruimte en talloze Simply Clever-functies, voldoet de nieuwe KAMIQ aan de behoeften van zowel familie- als lifestyle-georiënteerde klanten.

   stads-SUV ŠKODA KAMIQ 16

ŠKODA SCALA zet nieuwe maatstaven in het compacte segment
De ŠKODA SCALA herdefinieert volledig de ŠKODA-compactklasse met een hoge functionaliteit en geavanceerde connectiviteit. De ŠKODA SCALA heeft een nieuwe naam die past bij het nieuwe karakter en de moderne technologie: SCALA betekent ‘trap’ of ‘ladder’ in het Latijn. Dit maakt duidelijk dat ŠKODA met dit model een grote stap voorwaarts maakt. Dit geldt ook voor de nieuwe ontwerptaal die ŠKODA voor de eerste keer presenteerde op basis van de VISION RS in Parijs.

 stads-SUV ŠKODA KAMIQ 17

Bovendien biedt de SCALA een hoog niveau van actieve en passieve veiligheid, volledige LED-koplampen en achterlichten, veel ruimte voor passagiers en bagage, vijf efficiënte motoren van 66 kW/90 pk tot 110 kW/150 pk en talloze Simply Clever ideeën. De marktintroductie vindt in het tweede kwartaal van dit jaar plaats.

 stads-SUV ŠKODA KAMIQ 18

 stads-SUV ŠKODA KAMIQ 19

 stads-SUV ŠKODA KAMIQ 20