Expeditie Robinson-fans kunnen hun hart ophalen aan een nieuw avontuur van de smaakmakers van de afgelopen editie. Naast Freddy ‘Vjeze Fur’ Tratlehner en Rick Brandsteder zijn ook Ferry Doedens en Kay Nambiar in de auto gestapt en gestart met ‘Short vs Fast’, een spectaculaire roadtrip tussen Berlijn en Barcelona. Vanaf vandaag is de trip online mee te beleven op shortfast.nl.

01-Short-vs-Fast

Freddy en Rick rijden in een avontuurlijke wagen met vierwiel-aandrijving, die in z’n voordeel is op B-wegen en offroad. Ferry en Kay hebben weer een andere troef in handen: hun wagen heeft 280 pk’s en is dus de koning van het asfalt. Tussen Berlijn en Barcelona wordt afwisselend over snelwegen en binnendoor gereden, terwijl de teams een aantal challenges zo goed mogelijk moeten volbrengen. Camera’s in en om de wagens volgen de roadtrip op de voet. Om de dag is een nieuwe aflevering online te bekijken.

Aan het publiek de vraag welk team uiteindelijk als eerste bij de finish arriveert. Onder de juiste inzendingen op shortfast.nl wordt een roadtrip van € 5.000,- verloot.