Startsein Nederlandse teams Shell Eco-marathon Europa 2016
Van 30 juni tot en met 3 juli gaan honderden studenten- en scholierenteams uit Europa en Afrika opnieuw met elkaar de strijd aan om zo ver mogelijk te rijden op zo min mogelijk brandstof tijdens Shell Eco-marathon Europa.

Dit is een van ‘s werelds meest uitdagende studentenwedstrijden op het gebied van innovatie, techniek en duurzaamheid. Na vier jaar Shell Eco-marathon in Rotterdam, is het event nu naar Londen verhuist. Maar ook dit jaar is Nederland weer goed vertegenwoordigd met zestien teams.

Schermafbeelding 2016-04-18 om 12.02.05
Shell.nl

Donderdag 21 april geven we het startsein van de reis van onze Nederlandse teams richting Londen tijdens Nederland innoveert  Op een speciaal aangelegd parcours kunnen de Nederlandse teams hun zelfgebouwde voertuigen uitgebreid testen en verbeteren. De teams zijn de hele dag aanwezig om met hun voertuigen te rijden en eraan te sleutelen. Kijk in de paddock mee hoe ze dat doen en vraag ze alles wat altijd al had willen weten over zuinig auto’s, over waterstofaandrijving en over het maken van de allerbeste en allerzuinigste auto voor de Shell Eco-marathon 2016.

do21apr / 09:00 – 21:00
Locatie: Shell Eco-Marathon Paddock
www.nederlandinnoveert.com