“Onze nieuwe Rolls-Royce Dawn staat voor een opvallende, verleidelijke ontmoeting zoals geen enkele Rolls-Royce tot nu toe en is het begin van een nieuw tijdperk van superluxueus autorijden met open dak. De Dawn is een beeldschone nieuwe auto die de meest ongekende rijervaring met open dak ter wereld biedt. Dit wordt de meest sociale onder de superluxueuze cabriolets voor diegenen die graag willen baden in het zonlicht van ’s werelds meest exclusieve ‘social hotspots’.

Het is gewoon de meest sexy Rolls-Royce die ooit is gebouwd.
De naam ‘Dawn’ (dageraad) verwijst op perfecte wijze naar de nieuwe kansen die elke nieuwe dag biedt: het ontwaken, het openstellen van de zintuigen en het doorbreken van de zon. Met haar voorzichtige, anticiperende maar zelfverzekerde karakter is de dageraad het moment dat de wereld ontwaakt uit het etherische duister van de nacht. De frisheid van de dageraad in de vroege morgen veroorzaakt een erotische tinteling op de huid, en de zintuigen en passie ontwaken nu de dag begint.

Net als Eleanor Thornton, door velen beschouwd als de inspiratiebron voor de ‘Spirit of Ecstasy’, zal ook de Rolls-Royce Dawn zichzelf bewijzen als muze die haar eigenaar inspireert te geloven dat aan het begin van de dag alles mogelijk is.”

Torsten Mueller-Oetvoes, Chief Executive Officer, Rolls-Royce Motor Car.

Px187MjM3MDc3OC0xLTEwMTc3NTk3NTg= Px187MjM3MDc3OC0yLTE1OTkzODkxMjg=