• Unieke primeur voor Nederland met Wraith inspired by Film
  • Rolls-Royce toont Ghost, Wraith en Phantom
  • Veel aandacht voor individualiseringsprogramma Bespoke

Met Wraith inspired by Film brengt Rolls-Royce een ode aan And the World Stood Still, een korte film die werd uitgebracht ter gelegenheid van de introductie van de Wraith. Onlangs is de film opgenomen in de British Film Institute National Archives. Dit filmarchief herbergt voornamelijk Britse filmproducties die een tijdsbeeld schetsen van het leven in Groot-Brittannië sinds de komst van de film eind negentiende eeuw.

Uniek voor Wraith inspired by Film is de lakcombinatie ‘Silver over Jubilee-Silver’, oftewel twee prachtig op elkaar afgestemde tinten grijs. Het Bespoke-pakket op Wraith inspired by Film bestaat verder uit een unieke hout- en lederafwerking. Om de exclusiviteit van Wraith inspired by Film te garanderen, kan het model dit jaar slechts gedurende een korte periode worden besteld.

Px187MTgzNjk4Ni0xLTEwNTc0MTExMw==

Tijdens de tentoonstelling worden tevens andere elementen van het Rolls-Royce Bespoke-programma getoond. Denk daarbij aan de diverse manieren waarop de mooiste materialen zijn toegepast: leer in diverse kleuren, exclusieve houtsoorten en zijdezachte stoffen. Deze fraaie materialen worden, geheel volgens de wensen van de klant bewerkt en verwerkt in de nieuwe auto.

Rolls-Royce Bespoke heeft als uitgangspunt dat geen wens van de klant te gek is – getrainde specialisten vertalen dat wat onmogelijk lijkt in realiteit. Daarom weet een ieder die een Rolls-Royce met Bespoke-opties bestelt een ding zeker: van zijn auto is geen tweede op de wereld exact hetzelfde.  De Ghost- en Phantom-modellen op de Rolls-Royce-stand van importeur CITO MOTORS laten eveneens een aantal van de talloze mogelijkheden zien die het automerk uit Goodwood kan bieden.

De AutoRAI opent haar deuren voor het publiek op vrijdag 17 april. Rolls-Royce is te vinden in hal 8, standnummer 08.222

Px187MTgzNjk4Ni0yLTE3NzEwMDk1OQ==