Markeer alvast zondag 7 juni 2015 in je agenda voor de Exclusieve CCDA Retro SunDay @ Chateau de Litzberg.

Een zomerhappening voor oldtimers en exclusieve wagens met een rondrit in de gezellige provincies Nederlands en Belgisch Limburg.

Een uniek gebeuren voor maximaal 35 deelnemende equipes (een equipe bestaat uit 1 wagen, bestuurder en 1 bijzit, extra bijzit op aanvraag).

Als start en eindlocatie is gekozen voor Chateau De Litzberg midden in een bosrijk domein, een oase van rust waar het cullinair genieten is. Een ontbijt met Bubbels, spek en eieren vooraf en nadien een lekker diner met voorgerecht, warm vis & vlees buffet en dessertbuffet voorafgegaan door een heuse Whisky Tasting verzorgd door Whisky & More. Na het diner kan je dan je oldtimer bewonderen in een kunstwerk geschilderd door Nina K. Matthies.

Als start en eindlocatie is gekozen voor Chateau De Litzberg midden in een bosrijk domein, een oase van rust waar het culinair genieten is. Een ontbijt met Bubbels, spek en eieren vooraf en nadien een lekker diner met voorgerecht, warm vis & vlees buffet en dessertbuffet voorafgegaan door een heuse Whisky Tasting verzorgd door Whisky & More. Na het diner kan je dan je oldtimer bewonderen in een kunstwerk geschilderd door Nina K. Matthies.

Bij de start wordt u een gratis controle en eventuele reparatie van een sterretje in je voorvenster aangeboden door Autoglass Clinic.

apic

Alvast een (voorlopig) programma
9u: ontvangst met een glaasje bubbels waarna je kan genieten van een lekker ontbijt met spek en eieren, diverse vleeswaren en kazen, confituur….

10u – 10u30: Na een gratis controle van Autoglass Clinic inclusief een eventueel herstel van de voorruit van je oldtimer, start de rondrit. Hiervoor is een prachtig grensoverschrijdend parcours uitgestippeld. De route voert langs pittoreske dorpjes. Uiteraard zijn diverse tussenstops voorzien om even de benen te strekken, en te genieten van alle culinaire lekkernijen (Limburgse vlaai, Voerens drupke,…) die de streek te bieden heeft.

 

17u: aankomst Chateau De Litzberg

17u15: Wisky Tasting verzorgd door Whisky & More

Whisky & More selecteerd uit hun aanbod 8 Whisky´s waarvan u er 4 mag proeven met deskundig advies. Liever een Porto? Dat kan ook. Voor deze tasting wordt slechts een meerprijs van €10 gevraagd. Graag een sigaartje nadien? Ook hier zorgt Whisky & More voor.

 

18u15: Diner
Voorgerecht
Hoofdgerecht: Warm buffet vlees & vis
Dessert: Assortiment van desserts in buffetvorm

 

19u30: Expositie Oldtimerschilderijen van de deelnemende teams door kunstenares Nina K. Matthies met mogelijkheid tot aankoop van jouw uniek kunstwerk.

20-21u: einde

terras

Praktisch
Wanneer ?
Zondag, 7 juni, vanaf 9 uur

Waar ?
Start en Finisch op Chateau de Litzberg, Hoeveweg 145, 3650 Dilsen-Stokkem, België

Rally afstand ?
120 – 150km

Voor wie ?
Alle oldtimers, klassiekers en exclusieve wagens zijn welkom.

Wat kost het ?
Het bovenstaande arangement inclusief roadbook/magazine, rallybord en een rijkelijk gevulde goodiebag bieden we aan:
€75 wagen + bestuurder + €65 per bijzit.
De Whisky en Porto tasting kan bijgeboekt worden aan €10 per persoon (4 tastings).

*Bij het diner dienen dranken, uitgezonderd waters apart verrekend te worden.