Ter gelegenheid van het autosalon van Parijs 2016 heeft Renault zijn nieuwe ZOE onthuld en gelanceerd.

renault_85028_be_fr

Renault geeft ZOE een nieuwe batterij, ‘Z.E. 40’ gedoopt.
Deze innovatie verdubbelt het rijbereik van ZOE. Zo groeit hij uit tot de elektrische wagen voor het grote publiek die het verst komt met een enkele laadbeurt. ZOE, nu al de meest verkochte elektrische wagen in Europa, wordt daarmee nog ruimer inzetbaar terwijl hij toch betaalbaar blijft. Voor Renault, pionier en Europees marktleider in dit segment is ZOE met zijn Z.E. 40-batterij de volgende stap in zijn bewuste strategie om Zero Emission1 wagens op grote schaal te implementeren.

Renault introduceert innovatieve geconnecteerde diensten voor zijn nieuwe ZOE.
Om alle types van ritten te vereenvoudigen, vergemakkelijken Z.E. Trip en Z.E. Pass de toegang tot openbare laadpalen en het laadproces. Deze geconnecteerde diensten worden in het eerste semester van 2017 uitgebreid met een nieuwe smartphone-app voor navigatie van deur tot deur. De uitzonderlijke connectiviteit van ZOE maakt het ook mogelijk om het laadproces aan te passen aan de kostprijs en het koolstofgehalte van de elektriciteit.

renault_84965_be_fr

renault_84967_be_fr

renault_84962_be_fr

renault_84944_be_fr

renault_84943_be_fr

Renault past de afwerkingsniveaus van ZOE aan.
Zo komt er een nieuwe versie – ZOE BOSE EDITION – die zich richt tot klanten die een exclusieve uitrusting zoeken. Andere nieuwigheden, voornamelijk op het gebied van design, zijn ook beschikbaar voor de andere afwerkingsniveaus.

renault_84898_be_fr

renault_84893_be_fr

renault_84894_be_fr