Na de onthulling van de Renault TALISMAN in juli van dit jaar – waarbij de nadruk lag op de styling van de carrosserie en het interieur, de kwaliteit en de afwerking – informeert Renault u nu over het unieke weggedrag en comfort van het nieuwe topmodel. De Renault TALISMAN Sedan staat vanaf januari bij de Renault dealer in de showroom en is verkrijgbaar voor prijzen vanaf € 30.590,-. De Renault TALISMAN Estate volgt in april en heeft een meerprijs van € 1.200,- ten opzichte van de Sedan.

EN SITUATION - DYNAMIQUE

De Renault TALISMAN biedt:

  • Intens rijplezier dankzij MULTI-SENSE-technologie waarmee wegligging en rijkarakter op eigen voorkeur zijn af te stemmen. De TALISMAN is de enige sedan in het D-segment met 4CONTROL vierwielbesturing met Electronic Damper Control voor een uitstekende rijdynamiek, waarin prestaties, wendbaarheid en comfort zijn verenigd.
  • Keuze uit benzine- en dieselmotoren die rijplezier en efficiency bieden, met een brandstofverbruik en CO2-emissies vanaf resp. slechts 3,6 l/100 km en 95 g/km.
  • Een ruim en comfortabel interieur en een bagageruimte van 608 liter (VDA) in een elegant gelijnde carrosserie.
  • Riante, fraai beklede voorstoelen die voorzien zijn van het grootste aantal functies in deze klasse, met onder meer massage, verwarming en ventilatie.
  • Technologie die het rijden veraangenamen: connected R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met een 8,7” touchscreen in combinatie met een  BOSE® Surround Sound-systeem, een fullcolour head-up display, een 7” display in het instrumentarium en een uitgebreide reeks assistentiesystemen, waaronder handsfree parkeren.
  • Tezamen zorgen deze innovaties dat de TALISMAN bijzonder aantrekkelijk is door het unieke rijplezier dat hij biedt, maar ook door zijn elegante vormgeving.

RENAULT TALISMAN (LFD) - PHASE 1

RENAULT TALISMAN (LFD) - PHASE 1

RENAULT TALISMAN (LFD) - PHASE 1

RENAULT TALISMAN (LFD) - PHASE 1

RENAULT TALISMAN (LFD) - PHASE 1