Twee nieuwe elektrische bedrijfsvoertuigen
Kangoo Z.E. is al 6 jaar Europese marktleider binnen het segment van de elektrische bestelwagens, met meer dan 25 000 verkochte exemplaren sinds zijn lancering in oktober 2011. Nieuwe Kangoo Z.E. is voortaan uitgerust met een nieuwe batterij en een nieuwe motor. Op die manier heeft Nieuwe Kangoo Z.E. een actieradius van 270 km NEDC in plaats van 170 km tot nog toe. Nieuwe Kangoo Z.E. wordt geproduceerd in Frankrijk en zal in Europa te koop zijn mid 2017.

In het segment van de grote bestelwagens is het aanbod elektrische voertuigen beperkt. Met Master Z.E. biedt Renault Pro+ een elektrische mobiliteitsoplossing voor dit segment, die steunt op zijn expertise en leiderschap in het Europese segment van de elektrische voertuigen. Master Z.E. wordt geproduceerd in Frankrijk en zal in Europa te koop zijn vanaf eind 2017.

RENAULT PRO+ TWEE WERELDPREMIÈRES 10

RENAULT PRO+ TWEE WERELDPREMIÈRES 11

Nieuwe Kangoo Z.E.: een 50% grotere autonomie voor de Europese marktleider in het segment van de elektrische bestelwagens
Kangoo Z.E. is een wegbereider en marktleider in het Europese segment van de elektrische bestelwagens. Sinds zijn lancering ontving de elektrische bestelwagen van Renault talrijke prijzen, waaronder die van ‘International Van of the Year 2012’. Kangoo Z.E. voldoet aan alle wensen van professionele klanten die het milieu willen ontzien en die erg te spreken zijn over zijn rijplezier, zijn laadvermogen en zijn competitieve gebruikskost.

Nieuwe Kangoo Z.E. biedt dezelfde diversiteit aan versies als Kangoo Z.E. Dezelfde diversiteit inzake carrosserieën, uitrustingsniveaus en opties blijft mogelijk (2 lengtes 4,28 m en 4,66 m, 2 of 5 zitplaatsen, verdiepte cabine, 4 versies). Nieuwe Kangoo Z.E. biedt steeds een laadvolume van 3 tot 4,6 m3 en een laadvermogen van 650 kg. Hij kan steeds aangepast worden aan de professionele behoeften van de klant (bijvoorbeeld gekoeld voertuig, ambulance of pick-up). Hij biedt het rijplezier van een elektrisch voertuig, met een soepel en zacht rijgedrag, zoals bij een automatische versnellingsbak.

RENAULT PRO+ TWEE WERELDPREMIÈRES 12

Nieuwe Kangoo Z.E. biedt belangrijke innovaties: een nieuwe batterij, een nieuwe motor, een nieuw krachtigere lader, de integratie van een warmtepomp met airconditioning en nieuwe verbonden diensten. Nieuwe Kangoo Z.E. biedt de grootst mogelijke actieradius voor een elektrisch licht bedrijfsvoertuig.