Renault Pro+ is al 18 jaar Europees marktleider op het gebied van lichte bedrijfswagens. Het merk versterkt zijn positie met een nog breder aanbod van op maat gemaakte uitvoeringen. Renault Pro+ presenteert op de internationale bedrijfswagententoonstelling IAA in Hannover (22 t/m 29 september 2016) een aantal conversies op basis van de Renault ALASKAN. Ook toont Renault Pro+ nieuwe technologieën voor verbeterde tractie en met de opvallende, gelimiteerde Formula Edition wordt de samenwerking met het Renault Sport Formula One Team gevierd.

STATIONARY ON LOCATION

Renault ALASKAN
Renault Pro+ presenteert vier conversies op basis van de nieuwe Renault ALASKAN. De veelzijdige één-ton pick-up is in Hannover te zien in ambulance- en brandweer-uitvoering, als voertuig voor veiligheidsdiensten en met ingebouwde hoogwerker.

Met de ALASKAN toont Renault zijn internationale ambitie op de pick-upmarkt. Na de lancering van de Renault Duster Oroch in Latijns- Amerika, de populaire half-ton pick-up, is de ALASKAN sinds juni ook te koop in Colombia en geeft hij het pick-upsegment een nieuwe impuls met zijn indrukwekkende design en uitstekende off-road kwaliteiten. De introductieplanning in Europa wordt later bekend gemaakt.

renault_82455_be_fr

renault_82440_be_fr

renault_82449_be_fr

renault_82446_be_fr

Nieuwe technologieën
Renault Pro+ versterkt het aanbod ook met nieuwe technologieën voor optimale tractie in alle soorten terrein: Extended Grip, Renault X-Track en de Master 4×4. Verder is de Renault Kangoo nu leverbaar met de automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling voor optimale prestaties én efficiency.

renault_82438_be_fr

renault_82424_be_fr

renault_82433_be_fr

renault_82428_be_fr


renault_82422_be_fr

renault_82421_be_fr


renault_82410_be_fr

renault_82400_be_fr

renault_82392_be_fr

renault_82388_be_fr

renault_82385_be_fr

Formula Edition
Renault Pro+ is prominent aanwezig in de Formule 1 dankzij de samenwerking met het Renault Sport Formula One Team. Renault Pro+ viert dit partnerschap en deelt zijn passie voor autosport met een gelimiteerde reeks Formula Edition. Deze speciale versies komen terug in het gehele bedrijfswagenaanbod en vallen op door de details in goudgeel en zwart – de kleuren van het Renault F1-team.

FORMULA EDITION LIMITED EDITION PRO+ RANGE