Renault breidt het gamma van sportieve uitvoeringen verder uit met de Clio R.S. Série Limitée Monaco GP. Deze hot hatch heeft een nog aantrekkelijkere standaarduitrusting.

Het eerste dat opvalt aan de Clio R.S. Série Limitée Monaco GP is de tweekleurige carrosserie in Givre Nacré (metallic wit) en Noir Étoile (zwart) voor het dak. De lichtmetalen 17-inchwielen zijn gespoten in hoogglans zwart, net als een aantal andere exterieuronderdelen, zoals de spiegelkappen en de diffuser. In de stootstrips op de flanken is het Monaco GP-logo verwerkt.

Grijze details
Wie plaatsneemt achter het stuur van de Renault Clio R.S. Série Limitée Monaco GP, valt direct de grijze afwerkingsdetails in het interieur op, zoals de omlijsting van de ventilatie-openingen, de stiksels van de verwarmbare lederen stoelen en de veiligheidsgordels. Voor extra gemak monteert Renault het multimedia- en navigatiesysteem R-Link in de middenconsole.  

Opties
Bovendien zijn opties leverbaar als parkeersensoren achter, een achteruitrijcamera en de Renault Sport Monitor 2.0. Voor nog meer sportiviteit kan de klant kiezen voor het ‘Chassis CUP’. Deze optie omvat het CUP-onderstel, lichtmetalen 18-inchwielen en rode remklauwen.

RENAULT CLIO R.S. SÉRIE LIMITÉE MONACO GP 7

RENAULT CLIO R.S. SÉRIE LIMITÉE MONACO GP 8

RENAULT CLIO R.S. SÉRIE LIMITÉE MONACO GP 9

RENAULT CLIO R.S. SÉRIE LIMITÉE MONACO GP 10

RENAULT CLIO R.S. SÉRIE LIMITÉE MONACO GP 11

RENAULT CLIO R.S. SÉRIE LIMITÉE MONACO GP 12