Renault ALASKAN, die in 2016 werd voorgesteld in Colombia en zijn sporen reeds verdiende op traditionele pick-upmarkten in Latijns-Amerika, wordt in november 2017 in België en Luxemburg verkocht.

Renault ALASKAN, een gespierde pick-up 25

Renault ALASKAN, een gespierde pick-up 26

Renault ALASKAN, een gespierde pick-up 27

Deze pick-up met een nuttig laadvermogen van een ton is een gespierde avonturier met:

  • een imposant design, een neus die energie uitstraalt en atletische lijnen
  • een onverwoestbaar karakter en een uitstekend rijcomfort dankzij een vijfarmige achterwielophanging en een uiterst sterk chassis
  • een opmerkelijk vermogen en vernuft dankzij de 2.3 dCi-motor van Renault, de zuinigste en schoonste motor in zijn klasse, en zijn opmerkelijke terreincapaciteiten
  • oplossingen op maat dankzij een brede waaier aan diensten, transformaties en accessoires om een antwoord te bieden op de uiteenlopende behoeften van klanten.

“Na Latijns-Amerika bevestigt Renault met ALASKAN zijn wereldwijde ambities door de Europese pick-upmarkt aan te snijden. ALASKAN is een krachtige en robuuste pick-up die beantwoordt aan de vereisten van zowel professionals als particulieren.” 

Ashwani Gupta – Directeur van de afdeling bedrijfsvoertuigen Renault-Nissan

Renault ALASKAN, een gespierde pick-up 28

Renault ALASKAN, een gespierde pick-up 29

“Renault maakt dus zijn opwachting in een bijzonder dynamisch segment van de Europese markt: het segment van de pick-ups met een laadvermogen van een ton groeide met 25 procent in 2016 en 19 procent in de eerste zes maanden van dit jaar. Als belangrijke speler op de bedrijfsvoertuigmarkt, gesterkt door een netwerk van bijna 9 000 verkooppunten in Europa, breidt Renault zijn gamma verder uit met ALASKAN.”

Jean-Christophe Kugler – Directeur des Opérations de la Région Europe

Renault ALASKAN, een gespierde pick-up 30

Renault ALASKAN, een gespierde pick-up 31

Renault ALASKAN, een gespierde pick-up 32