Het Rainbow Truck Team heeft besloten om deel te nemen aan Le Dakar 2018. Net als afgelopen 4 edities zal het team deelnemen met 1 truck, echter dit keer met de MAN truck. Deze truck is afgelopen april uitgebreid aan de tand gevoeld in Marokko, tijdens de Morocco Desert Challenge rally. De truck heeft de test goed doorstaan. Waardoor het team met vertrouwen voor het eerst met een MAN truck gaat deelnemen aan de zwaarste rally ter wereld. De komende weken zal het team haar deelname bevestigen middels een officiële inschrijving. En daarmee zal de inmiddels bekende kleurencombinatie geel/blauw/oranje ook komende Dakar niet ontbreken.

SPONSOR-/RELATIE MIDDAG
In september zal het Rainbow Truck Team een sponsor-/relatiemiddag organiseren. Dit zal wederom een leuke bijeenkomst worden, zoals u dat van ons gewend bent. Tijdens deze middag zullen wij u nader informeren over onze deelname aan Dakar. Onder andere zullen wij u dan presenteren hoe we de reis en ondersteuning tijdens de rally in Zuid-Amerika gaan organiseren. Evenals de definitieve teambezetting, waarbij exact duidelijk wordt wie er namens het team deelnemen en in welke rol. Tevens zullen we dan uit de doeken doen hoe we de service gaan organiseren tijdens de rally, zodat we ter plaatse er alles aan kunnen doen om de MAN truck over de finish te krijgen.

RTL GP PRE-PROLOOG 2017
Op zondag 5 november 2017 zal het Rainbow Truck Team aanwezig zijn tijdens de RTL GP Dakar Pre-Proloog op het Eurocircuit te Valkenswaard. Bezoekers krijgen daar de mogelijkheid leden van het Team te ontmoeten en de truck van dichtbij te bekijken. Dit Nederlandse Dakar spektakel wordt jaarlijks bezocht door ruim 25.000 bezoekers en is echt de moeite waard!

LE DAKAR 2018
De 40e editie van Le Dakar start op 6 januari in Lima, Peru. De rallykaravaan trekt vervolgens via Bolivia naar Argentinië, waar op 20 januari de finish is in de plaats Córdoba. Het Rainbow Truck Team kijkt er alweer naar uit om naar Zuid-Amerika af te reizen en voor de 5e keer deel te nemen aan de zwaarste rally ter wereld.