ŠKODA start een online campagne rond het thema Private Lease. Deze particuliere leasevorm leeft in toenemende mate bij consumenten. Dat neemt niet weg dat veel geïnteresseerden nog niet precies weten wat Private Lease precies is en welke voordelen het heeft. De campagne springt daar op in met prikkelende vragen.

De nieuwe online campagne van ŠKODA legt consumenten vragen voor als: Wat ben je per maand kwijt aan een auto? Wat is dé autotrend voor 2016? En: Wat kost onderhoud en reparatie aan een auto gemiddeld per jaar? Zo krijgen consumenten op een speelse manier informatie die in veel gevallen zeer verhelderend werkt, zeker als het wordt afgezet tegen de vaste maandbedragen die ŠKODA voor Private Lease hanteert.

01-private_lease_skoda

ŠKODA Abonnement – alles inbegrepen
ŠKODA heeft voor een groot aantal modellen (van Citigo tot en met Octavia Combi) het ŠKODA Abonnement beschikbaar. Met deze Private Leaseconstructie krijgen particuliere rijders voor een vast bedrag per maand de beschikking over een nieuwe ŠKODA inclusief een compleet dienstenpakket. Verzekering, motorrijtuigenbelasting, banden, onderhoud en reparatie en internationale pechhulp zijn allemaal inbegrepen. Het enige waar de berijder zelf voor dient te zorgen, is brandstof.

Voordelen die doorwerken
Het ŠKODA Abonnement heeft naast de zorgeloosheid nog meer belangrijke voordelen. Om te beginnen krijgt de berijder de beschikking over een nieuwe ŠKODA met de modernste technieken zonder dat daar een grote investering of aanbetaling tegenover staan. Bovendien is er geen sprake van bijtelling, de auto wordt immers privé geleased. Daarmee is het ŠKODA Abonnement ook zeer geschikt voor mensen die van hun werkgever in plaats van een auto van de zaak een mobiliteitsbudget krijgen. Ook is er geen restwaarderisico – aan het einde van de contractperiode wordt de ŠKODA in kwestie simpelweg ingeleverd of de berijder neemt hem over. Nog een voordeel: alles is op één vertrouwd adres te regelen: bij de ŠKODA-dealer.

Vanaf € 199 per maand
Het ŠKODA Abonnement kenmerkt zich ook door de scherpe tarieven. Zo is een compacte Citigo al te rijden vanaf € 199 per maand en de nieuwe Fabia vanaf € 239 per maand. Op de ŠKODA Abonnement-site is naast een verhelderende video ook een handige configurator te vinden. Geïnteresseerden kunnen hier hun favoriete model in de gewenste uitvoering kiezen. Door vervolgens de looptijd van het contract en het maximale jaarkilometrage op te geven, komt snel het bijhorende maandbedrag naar voren.

03-Landingspagina_Header

04-Fabia_Abonnement