Houdt u van een Power Cruiser met een klassieke “Bagger” styling, volgestopt met moderne technologie, stijlelementen én een verpletterend motorkoppel? Dan is de nieuwe Yamaha XV1900A CFD (Casual Full Dress) uw keuze. Deze indrukwekkende Power Cruiser biedt naast de opvallende neoklassieke vormgeving, ook volop motorkoppel, verrassend veel wendbaarheid en een comfortabele zitpositie.

Maar de XV1900A CFD biedt u nog veel meer. De nieuwe kuip heeft niet alleen een tijdloos design, maar biedt u als rijder tevens een doeltreffende bescherming. Dit in combinatie met de ruime – in de kleur Midnight Black gespoten – harde zijkoffers geeft de XV1900A CFD een indrukwekkende ‘Bagger Style’ look.

Verpletterend motorkoppel
Volgens de Art of Engineering-filosofie van Yamaha horen visuele pracht en topprestaties hand in hand te gaan. Het 1.854cc viertakt, V-twin, luchtgekoelde OHV-motorblok is ontwikkeld voor een in deze klasse ongekende hoeveelheid motorkoppel en vermogen. Een onvergetelijke ervaring, aangeduid als ‘Power Cruising’.

Aluminium chassis
De XV1900A CFD en de XV1900A Midnight Star zijn de enige cruisers in hun klasse waarbij van een aluminium chassis gebruik is gemaakt. Hierdoor hebben deze imposante cruisers verbluffend soepele rijeigenschappen en sturen deze onverwacht lichtvoetig.

De XV1900A CFD, standaard voorzien van een uniek gekoppeld UBS-remsysteem (Unified Brake System), is leverbaar voor de prijs van € 20.999,-.

Power Cruiser Yamaha XV1900A CFD 2