Met veel plezier organiseren wij, in samenwerking met de Porsche Club Holland, op zondag 15 maart de 6e editie van de Porsche Club Holland Opwarmrit. Ook dit jaar hebben wij weer een mooi programma- en uitdagende route samengesteld. Gezien de gezelligheid van voorgaande jaren belooft de rit, ook dit jaar, weer een groot succes te worden.

De dag begint lekker ontspannen met een smakelijk ontbijt bij House of Partijs, een unieke juwelier in Breda. Hier vinden tevens de inschrijving en briefing plaats, waarna de eerste equipes om 12:00 uur aan de rit zullen beginnen. De route brengt u vervolgens naar Porsche Centrum Eindhoven voor een sportieve tussenstop met lunch. In de showroom kunt u de nieuwste modellen bekijken evenals onze schitterende collectie Approved Occasions en Classics.

Na de tussenstop vertrekt u richting het Limburgse Tegelen voor de finish bij Chateau Holtmuhle. Maakt u er niet alleen een gezellige dag van, maar zet u bovendien een goed resultaat neer? Dan mag u tijdens de prijsuitreiking, voorafgaand aan het diner, een van de leuke prijzen in ontvangst nemen.

Opwarmrit_Header_PCH

Het programma:
11:00 – 11:45 Ontvangst en inschrijving bij startpunt – House of Pertijs
11:45 – 12:00 Briefing
12:00 – 14:00 Start 1e deel tourrit
13:00 – 14:00 Lunch bij Porsche Centrum Eindhoven
14:00 – 16:00 Start 2e deel tourrit
16:00 – 17:00 Finish bij Chateau Holtmuhle
17:00    Prijsuitreiking & Diner in buffetvorm

Graag beleven wij deze dag vol Porsche en gezelligheid met mede-liefhebbers van ons merk. Hiervoor kunt u zich tot 6 maart inschrijven. Voor meer informatie gaat u naar: Porsche centrum Eindhoven