PG Motorsport naar Zolder met Barten/Van Laere en Jilesen  

  • 10 augustus teampresentatie tijdens Skylimit Super Sunday

PG Motorsport neemt op 30 en 31 augustus 2014 voor de tweede keer deel aan de 24 Hours of Zolder. Maik Barten en Sven van Laere zijn nu definitief aan de deelnemerslijst toegevoegd. Tjarco Jilesen had zich al eerder als definitieve deelnemer aan het team verbonden. Afhankelijk van de definitieve line-up, wordt besloten met welke auto(‘s) PG Motorsport gaat  rijden en wie er in welke auto rijdt.

Voorafgaande aan de langeafstandsrace is het team van Paul Geeris onder leiding van teammanager Dimitri Gorissen op zondag 10 augustus aanwezig bij de teampresentaties tijdens de Skylimit Super Sunday op het Belgische circuit.

Tweede 24 Hours of Zolder
PG Motorsport zal tijdens de teampresentatie en de 24-uurs race acte de presence geven met een Porsche 997 Supercup en een Porsche 996 GT3 Cup. Het is de tweede deelname van PG Motorsport aan de 24 Hours of Zolder. In 2013 nam het team met coureurs Erik den dekker, Tjarco Jilesen, Ronald van Ooijen en Jan van Es ook al deel aan de race.

Het team reed in 2013 enige tijd op een zesde plaats in het algemeen klassement rond. Een probleem met de versnellingsbak gooide echter roet in het eten. Desondanks wist het team de race te eindigen op vierde plaats in hun eigen klassement en een negende plaats in het algemeen klassement.

Meedoen voor overwinning 
PG Motorsport krijgt steeds meer ervaring in het endurance racen. In mei 2014 won het team met coureurs Jan van Es, Erik den Dekker, Tjarco Jilesen en Maik Barten de 12-uurs race op Circuit Park Zandvoort in de SP3 klasse. In de eindstand klasseerde het team zich van de in totaal 51 auto’s op de negende positie.

Voor de 24 Hours of Zolder heeft teammanager Dimitri Gorissen hoge verwachtingen. “We hebben de auto’s en het team om mee te kunnen doen voor de overwinning. We zetten daarom alles op alles om de eindoverwinning ook binnen te halen.”

PG Motorsport heeft voor de 24 Hours van Zolder nog plaatsen vrij. Coureurs die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen contact opnemen met Dimitri Gorissen (zie informatie hieronder).
Neem voor meer informatie over PG Motorsport contact op met Dimitri Gorissen, mobiel: +32 49534 4092, e-mail: dimitri.gorissen@gmail.com.

PG