Het gamma van de nieuwe Peugeot 508 is compact en overzichtelijk. Het gamma is zoals gebruikelijk verdeeld in een regulier gamma en een Blue Lease gamma. Alle versies zijn royaal uitgerust, voorzien van efficiënte en toch krachtige motoren die in de meeste gevallen standaard zijn voorzien van de EAT8 automaat. 

De vanafprijs van de nieuwe Peugeot 508 wordt gevormd door de Blue Lease Active voorzien van de BlueHDi 130 met handgeschakelde versnellingsbak. Deze staat in de prijslijst voor € 37.690,- (consumentenadviesprijs incl afleverkosten). De EAT8 meerprijs is € 2.800,-

Peugeot 508 Grande Berline 7

Deze Blue Lease Active is standaard voorzien van ondermeer Distance alert, Active Safety Brake tot 140 km/u, Active Lane and Road edge Departure Warning, Alarmsysteem, Adaptieve Cruise control, parkeerhulp voor, camera achter, 3D Connected Nav, digitale radio en een bestuurdersstoel met AGR- kwalificatie.

De Blue Lease Active is ook beschikbaar met een PureTech 180 EAT8 benzinemotor met een vanafprijs van € 41.290,-. Deze auto is standaard voorzien van elektronisch gestuurde vering (Active Suspension Control) en een zichtbare uitlaat met sierstukken links en rechts.

Een Blue Lease Allure voegt daar aan toe Full LED koplampen en achterlichten, beide stoelen met AGR-kwalificatie en verwarmbaar, Keyless Entry & Start en een draadloze telefoonlader. De meerprijs voor dit niveau bedraagt € 2.450,-

Peugeot 508 Grande Berline 8

De Blue Lease GT Line vormt de top van het Blue Lease gamma en is uitsluitend leverbaar als BlueHDi 130 EAT8 en BlueHDi 160 EAT8. De extra uitrusting bestaat uit talloze stijlgerelateerde elementen, zoals een donkere hemelbekleding, andere velgen, RVS instaplijsten, grille met dambordpatroon en zwarte sierlijsten aan de buitenzijde. De meerprijs voor dit niveau bedraagt € 1.300,-.

In het reguliere gamma is er naast de Active en Allure uitvoeringen met PureTech 180 EAT8 en BlueHDi 130, ook een GT Line PureTech 180 EAT8 en een GT met de motorisaties PureTech 225 EAT8 en BlueHDi 180 EAT8 opgenomen in het gamma. Deze GT is standaard voorzien van 18 inch lichtmetaal, bekleding uit leder met alcantara en een FOCAL HIFi audiosysteem. Op deze GT zijn de beide versies van de First Edition gebaseerd.