Opel Combo, Opel Combo Life & Opel Combo Life XL

Opel heeft twee wereldpremières op de IAA. De 4,75 meter lange Lengte 2 (L2)-uitvoering van de recentelijk gepresenteerde Opel Combo Tour en de nieuwe bedrijfswagenversie Combo gesloten bestel worden op de bedrijfswagen beurs in Hannover gepresenteerd.

Deze vijfde generatie van Opels lichte bedrijfswagen schittert in Hannover in de uitvoeringen dubbele cabine (niet beschikbaar in Nederland) en gesloten bestel. De nieuwe Combo blinkt uit door zijn enorme ruimte, hoge mate van rijcomfort en de vele rijassistentiesystemen. Groupe PSA presenteert de Opel Combo samen met de zustermodellen Citroën Berlingo en Peugeot Partner/Rifter om 13:25 uur 19 september op stand C 64 in hal 13. 

OPEL MET TWEE WERELDPRIMEURS OP IAA HANNOVER 9

OPEL MET TWEE WERELDPRIMEURS OP IAA HANNOVER 10
Opel Combo Van

“In de markt van leisure activity vehicles (LAV) hebben we met personenversies van bedrijfsauto’s te lang een bescheiden rol gespeeld”, stelt Opel Senior Manager Light Commercial Vehicles Tobias Stöver. “Met deze nieuwe generatie van de Combo zal dat veranderen. Meer dan ooit is dit de ideale auto voor zowel bedrijfsmatig gebruik als voor activiteiten in de vrije tijd. Dankzij zijn geavanceerde technologieën, binnenruimte, comfort en hoge mate van veelzijdigheid zal de nieuwe Combo in de smaak vallen bij een brede doelgroep – zowel gezinnen als professionals.” 

OPEL MET TWEE WERELDPRIMEURS OP IAA HANNOVER 11

OPEL MET TWEE WERELDPRIMEURS OP IAA HANNOVER 12
Opel Combo Life XL