Opel presenteert zijn trendy stadse crossover Crossland X op een passende en trendsettende wijze. De onthulling vindt plaats in ‘Kraftwerk’, een voor events omgebouwd industrieel complex in hartje Berlijn. Onder het toeziend oog van duizend genodigden, onder wie acteurs, merkambassadeurs van Opel en talrijke lifestyle en social influencers, onthult Opels CEO, Karl-Thomas Neumann, de nieuwe Crossland X. Dat gebeurt op 1 februari om 19.30 uur. De happening, die tevens in het teken staat van de presentatie van de Opel-kalender 2017, is via een livestream online te volgen.

ONTHULLING NIEUWE OPEL CROSSLAND X LIVE TE VOLGEN 19

ONTHULLING NIEUWE OPEL CROSSLAND X LIVE TE VOLGEN 20

ONTHULLING NIEUWE OPEL CROSSLAND X LIVE TE VOLGEN 21

“De Opel Crossland X oogt scherp en compact en heeft een enorm veelzijdig interieur”, aldus Neumann. “Met zijn dynamische avontuurlijke looks en de tweekleurige lak is de Opel Crossland X iets heel bijzonders. Dit model verdient een onthulling in een decor dat het speciale karakter van deze auto reflecteert.”

‘Kraftwerk’ aan de Köpenicker Straße 70 is een erfenis uit Berlijns industriële verleden, een trendy eventlocatie met een ruig randje. De presentatie van de Opel-kalender start om 18.30 uur, een uur later is de première van de Opel Crossland X. De CUV (Crossover Utility Vechicle) is ontworpen voor een moderne, stadse lifestyle. Hij biedt een aantal bijzondere voorzieningen, zoals Adaptive Forward Lighting (AFL) met full-LED-koplampen, een head-updisplay, 180 graden panorama achteruitrijcamera, Forward Collision Alert met voetgangersherkenning en een Driver Drowsiness System. Ook Opel OnStar is beschikbaar, net als de Apple CarPlay compatible IntelliLink-infotainmenttechnologie. Bijgaand enkele foto’s die voor de officiële onthulling zijn vrijgegeven.

ONTHULLING NIEUWE OPEL CROSSLAND X LIVE TE VOLGEN 22

ONTHULLING NIEUWE OPEL CROSSLAND X LIVE TE VOLGEN 23

ONTHULLING NIEUWE OPEL CROSSLAND X LIVE TE VOLGEN 24