De lange warme zomer van 2018 is voorbij.  Het wordt tijd, om de oldtimers en klassiekers weer winterklaar te maken. Bent u nog opzoek naar onderdelen of documentatie over uw oldtimer, dan is de Oldtimer beurs ‘the place to be’. 90 jaar BMW!
Tijdens deze editie treft u een prachtige expositie aan, van 90 jaar BMW automobielen, verzorgd door de BMW clubs en importeur van het Beierse merk.

Modellen van de eerste Dixi uit 1928 tot en met de huidige i8 zullen gepresenteerd worden. 

Oldtimers & Klassiekers in Autotron 7

Daarnaast heeft o.a. de Opel-, VW Kever-, Katterug- en PT Cruiser club reeds toegezegd op de beurs aanwezig te zijn. Gereedschappen, onderdelen, een miniatuur of vakliteratuur voor de eigen oldtimer is te vinden op deze beurs. De kans is groot dat men daar vindt wat men al jaren zoekt.

Oldtimers & Klassiekers in Autotron 8

Zelfs ‘nieuwe’ oldtimers kunnen worden aangeschaft op de beurs in Rosmalen, die op 10 en 11 november gehouden wordt in het Autotron.

Foto-expositie
Ook zal er in de Pieckzaal een unieke foto-expositie te zien zijn. Mooie actiefoto’s van oude auto’s, én van de mensen achter deze auto’s. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.

Toegang en openingstijden:
Op zaterdag  10 en zondag 11 november 2018 is de Oldtimerbeurs Automobielen in Autotron geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Graafsebaan 133, Rosmalen.

De toegangsprijs bedraagt € 12,50 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.