Nieuwe verpakking
SONAX introduceert in de “ProfiLine”, de professionele lijn in poetsproducten, naast nieuwe recepturen een eigen 1 liter fles met modern design en een handige push-pull dop. In de loop van 2014 zal de hele SONAX ProfiLine overgaan op deze nieuwe verpakking. De fles heeft een (nieuw) afscheuretiket dat op de vervolgbladen in 17 talen en pictogrammen de gebruiksaanwijzing weergeeft. 

Daarnaast is er een geheel eigen codering ontwikkeld om de producten te positioneren. Een nummercode 1 t/m 6 voor polijstgraad/polijstkracht (cut) en een nummercode 1 t/m 6 voor de glansgraad (gloss). Dit zorgt ervoor dat de werking van het product in één oogopslag duidelijk is. De nummercode met het meest grove polijstmiddel (6) heeft de waarschuwingskleur rood. Dit geeft aan dat het hier een hoge slijpkracht betreft. Naarmate de polijstkracht afneemt verandert de kleur van het etiket van rood-oranje-geel-groen en eindigt met een conservering (wax) in de kleur blauw. De blauwe fles HW 02-04 wordt gecategoriseerd van
1 tot 6 voor bescherming (protection) en gladheid (smoothness) . 

De werking is nu direct zichtbaar in de productnaam. SP staat voor Slijppasta, SPO staat voor Slijppolitoer, EX voor Excentrisch, NP voor Nanopolish, HP voor Handpolitoer en HW voor Hardwax. De nieuwe fles is gemakkelijk hanteerbaar en heeft een betere grip.

Nieuwe recepturen
De nieuwe look is niet de enige verandering want de nieuwe recepturen geven een verbluffend resultaat en zijn gebaseerd op de innovatieve “Low Dust Technology”. Deze schone technologie is door het geringe vrijkomen van stof bijzonder interessant voor autoschadebedrijven. Stofarme verwerking biedt ook een aanzienlijke tijdsbesparing bij het polijsten, aangezien er niet langer residuen in randen en hoeken van het voertuig verwijdert hoeven te worden.

SONAX EX 04-06
Om het SONAX ProfiLine assortiment compleet te maken introduceren wij een nieuw product in het ProfiLine assortiment; SONAX EX 04-06. Een polijstmiddel met een innovatieve slijpkorrel speciaal voor gebruik met de excentrisch roterende polijstmachine. Ideaal voor het in één stap hologramvrij polijsten van de lak alsook voor het verwijderen van stofpunten uit nieuw aangebrachte lakken. Met dit product zal aanzienlijk veel tijd worden bespaard. Geeft een perfecte glans als resultaat zonder hologrammen en is siliconenvrij.

NIEUWE LOOK & FEEL SONAX PROFILINE 2