De nieuwe, slimme Toyota PROACE Compact bestormt de sterk groeiende markt van de Compact Duty Van (CDV) met unieke eigenschappen die van cruciaal belang zijn voor toekomstige gebruikers zoals bezorgbedrijven. De Toyota PROACE Compact biedt de meeste binnenruimte, is desondanks de compactste bedrijfswagen in zijn klasse en heeft het hoogste trekgewicht én laadvermogen.

proace-van-compact-header

proace-van-compact-07

De nieuwe Toyota PROACE Compact in het CDV+ segment komt tegemoet aan de groeiende behoefte aan compacte en wendbare bedrijfswagens die gemakkelijk manoeuvreerbaar zijn in stadscentra. Door de enorme opkomst van het aantal internetbezorgingen maakt de CDV inmiddels circa 35 procent uit van de totale bestelwagenmarkt.

Kortste draaicirkel in zijn klasse
De Toyota PROACE Compact is een nieuw aanbod in het segment en pakt direct punten met zijn maximale laadcapaciteit van 4,6 m3, de grootste in zijn klasse. Met een lengte van 4,6 m is hij bovendien de compactste bestelwagen. Een andere ‘Best-in-Class’ is zijn draaicirkel. Die is met 11,3 m de kortste in zijn klasse. Ideaal voor pakketbezorgers die straatje keren tot hun dagelijkse bezigheden rekenen.

proace-van-compact-04

proace-van-compact-03

3 zitplaatsen standaard
Toyota levert de PROACE Compact standaard met 3 zitplaatsen voorin. De laadruimte is groot genoeg om 2 Europallets te vervoeren. Het maximale trekgewicht van 2.500 kg is uniek in zijn klasse evenals het laadvermogen tot 1.535 kg. Dat is gemiddeld ruim 500 kg meer dan dat van andere aanbieders.

Efficiënte, krachtige Euro 6 motoren
Toyota levert de nieuwe PROACE Compact met keuze uit drie efficiënte en tegelijkertijd krachtige Euro 6 dieselmotoren: een 1.6 D-4D met 95 pk/70 kW of 115 pk/85 kW en een 2.0 D-4D met 122 pk/90 kW. Verder kan er gekozen worden uit zowel een handgeschakelde als een automatische transmissie.

proace-van-compact-02

Vanaf 16.995 euro
De nieuwe Toyota PROACE Compact heeft standaard 3 jaar (of 100.000 km) fabrieksgarantie. Zolang de auto in onderhoud bij de Toyota dealer is, behoort 24 uurs pechhulp in heel Europa tot het uitgebreide servicepakket. De prijzen zijn scherp en beginnen bij 16.995 euro (exclusief BTW en BPM).