JCI Haspengouw en stad Sint-Truiden organiseren zondag 10 september 2017 een exclusieve oldtimer toertocht. Maar liefst 100 classics worden verwacht voor een rondrit doorheen Haspengouw en Wallonië. De tour start aan het kasteel van Duras en eindigt op de Grote Markt in Sint-Truiden, waar op dat moment ook Haspengouw Culinair plaatsvindt.

De volledige binnenstad van Sint-Truiden is die dag voorbehouden voor dit culinair festijn. Enkel de deelnemers van Haspengouw Classic mogen de stad in. Ze zullen allemaal verzamelen op en rond de Grote Markt. Een bijzonder schouwtoneel en een ongelofelijke ervaring voor alle deelnemers. Met andere woorden: Liefhebbers van lekker eten en mooie wagens zullen hun ogen en maag de kost kunnen geven!

Nieuw oldtimer event! Haspengouw Classic 4

De oldtimers vertrekken aan het Kasteel van Duras, waar JCI Haspengouw een culinair ontbijt voorziet. Voormiddag toeren de wagens doorheen het Haspengouws landschap. Lunch is voorzien aan de Maas. In de namiddag wordt de route verdergezet om uiteindelijk de tour af te sluiten met een prachtige entree op de grote markt van Sint-Truiden. Een unieke gelegenheid dus om de oldtimer op te poetsen en in te schrijven op www.haspengouwclassic.be . Op deze website kan je ook verdere praktische informatie vinden.

De inschrijvingen komen de laatste dagen vlot binnen, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij. Wacht dus niet langer, en schrijf jezelf en/of je vrienden nu in!

Foto’s: https://www.facebook.com/HaspengouwClassic/