McLaren Automotive presenteert met gepaste trots de nieuwste variant van meervoudig prijswinnaar McLaren 720S, die onlangs werd verkozen tot World Performance Car 2019 door de World Car of the Year-jury. De jongste toevoeging aan de modelreeks van McLaren is speciaal gericht op een jonge generatie supercarliefhebbers. De McLaren 720S ‘Ride-On’ staat binnenkort in geselecteerde speelgoedwinkels en bij Louwman Exclusive in Utrecht klaar om weg te rijden.
Het nieuwste model van McLaren maakt een nieuwe jonge generatie liefhebbers enthousiast voor de onvergelijkbare rijbeleving van de sportauto’s en supercars van McLaren. De nieuwe ‘Ride-On’ legt extra nadruk op het authentieke McLaren-gevoel en is leverbaar in een reeks populaire McLaren lakkleuren. Drie- tot zesjarigen supercarfans kunnen kiezen uit de kleuren Azores Orange, Belize Blue, Lantana Purple, Onyx Black, Mauvine Blue, Silica White en Saros Grey.

McLaren 720S ‘Ride-On’: spannende nieuwe sportauto voor jonge supercarfans 7

De officieel gelicenseerde McLaren 720S ‘Ride-On’ is het allernieuwste model voor kinderen sinds de lancering van de McLaren P1TM‘Ride-On’ in 2016. Het meest bereikbare model uit de iconische Ultimate Series inspireert jonge McLaren-liefhebbers en toekomstige automobilisten en bewijst dat ook kleine auto’s in staat zijn tot grootse dingen.

Dankzij een aantal authentieke details zorgt de McLaren 720S ‘Ride-On’ gegarandeerd voor jaloerse blikken in de speeltuin of op het schoolplein. Unieke elementen zijn werkende tweevlaksdeuren, koolstofvezelaccenten en andere ontwerpdetails waaraan jeugdige autoliefhebbers de 720S meteen herkennen als een compacte kopie van het origineel.

De 720S ‘Ride-On’ is leverbaar in een aantal originele McLaren lakkleuren, die de overeenkomsten benadrukken met het origineel. De 720S ‘Ride-On’ in de introductiekleur Papaya Spark, een officiële McLaren Heritage-kleur, is later dit jaar exclusief leverbaar via Louwman Exclusive. Net als de McLaren P1TM‘Ride-On’ zorgt een elektromotor voor de aandrijving van de kleinste McLaren 720S. De elektromotor is verbonden met een werkend gaspedaal en genereert sfeerverhogende geluiden – ook jonge bestuurders houden ten slotte van motorgeluid. De ‘motor’ wordt geactiveerd met een sleutel, maar kan ook worden bediend met een afstandsbediening. De afstandsbediening heeft een ‘autonome’ rijmodus en een ‘ouderlijke’ rijmodus voor ouderlijk toezicht. De remfunctie is verbonden met een werkend remlicht en het dashboard heeft een dashboarddisplay: een handig hulpmiddel om actieradiusangst te voorkomen.

Het display is verbonden met het infotainmentsysteem en verschillende dashboardfuncties. Wanneer de jonge bestuurders niet bezig zijn om hun rondetijd te verbeteren, kunnen ze via de usb- of sd-aansluiting muziek of video afspelen. Af-fabriek is het infotainmentsysteem voorzien van een selectie populaire kinderliedjes die het goed zullen doen bij de doelgroep.

De junior-McLaren is leverbaar via Louwman Exclusive voor een vanafprijs van €356,-. Net als het origineel mag deze droomauto voor drie- tot zesjarigen zich bij voorbaat verheugen in grote belangstelling van de potentiële doelgroep.

De eerste videobeelden van de nieuwe McLaren 720S ‘Ride-On’ zijn beschikbaar via de volgende link:  https://youtu.be/bTierQmUw68.