VKV Groep presenteert Max Verstappen met Scuderia Toro Rosso F1 bolide tijdens Burning Rubber Live
De jonge coureur is 30 augustus aanwezig bij uniek dance en motorsport evenement op de Willemsbrug 

Max Verstappen geeft 30 augustus tijdens Burning Rubber Live een demonstratie in de Formule 1 wagen van zijn nieuwe team Scuderia Toro Rosso. Burning Rubber Live vindt dit jaar voor de eerste keer plaats aan de vooravond van VKV City Racing. 30 augustus is de Willemsbrug in Rotterdam het decor van een uniek dance en motorsport spektakel. Diverse artiesten treden op tijdens het evenement, waaronder Eva Simons en Sidney Samson.

Max Verstappen volop aanwezig tijdens VKV City Racing Rotterdam
De jongste coureur in de geschiedenis van de Formule 1 beheerst de laatste weken het wereldnieuws. Na zijn aanstelling bij Scuderia Toro Rosso maakten de VKV Groep en Rotterdam Racing vorige week bekend dat Max Verstappen met het opleidingsteam van Red Bull aanwezig is tijdens de tiende editie van VKV City Racing Rotterdam op 31 augustus.  De organisatie van VKV City Racing Rotterdam is trots te melden dat, in samenwerking met de VKV Groep, Max Verstappen ook acte de présence geeft tijdens Burning Rubber Live  op 30 augustus. De coureur zal een spectaculaire demonstratie geven tijdens het festijn.

Burning Rubber Live
Op zaterdag 30 augustus genieten dance- en autosport liefhebbers van diverse acts. Zo treden het kersvers getrouwde koppel Eva Simons en Sidney Samson op tijdens Burning Rubber Live. Eva Simons is onder ander bekend van de hitsingle ‘Take Over Control’ en haar samenwerking met Will.i.am, Chris Brown en Afrojack.  The Dirty Daddies zullen Burning Rubber Live met hun aanstekelijke live muziek op de kop zetten en met Nino & Frankie en Baggi Begovic zijn topacts uit de dancewereld aanwezig.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Burning Rubber Live is inmiddels gestart. Kaarten zijn voor € 75,- te krijgen via de website van VKV City Racing: http://www.cityracing.nl/shop/

Er zijn losse tickets te verkrijgen, maar ook diverse tafelarrangementen, inclusief champagne en fingerfood, behoren tot de mogelijkheden.

Burning-Rubber-Live max_600