Ook andere merken van Louwman Exclusive populair
Hoewel de totale personenautomarkt het afgelopen jaar in Nederland is gekrompen, zijn de verkoopresultaten van de exclusieve merken bij Louwman Exclusive positief. Lexus, Maserati, Morgan en McLaren lieten een mooie plus zien ten opzichte van het jaar daarvoor. Vooral de populariteit van Maserati is stevig toegenomen, onder meer dankzij het leaselabel LEF, dat Louwman Exclusive afgelopen zomer introduceerde. Sindsdien weet de zakelijke markt dat het leasen van een Maserati geen kostbare aangelegenheid hoeft te zijn.

Maserati heeft het afgelopen jaar in Nederland maar liefst 125 auto’s in Nederland op kenteken gezet, een toename van 400% ten opzichte van het jaar daarvoor. Morgan deed 33 procent meer auto’s, Lexus pluste met bijna 17 procent en ook McLaren mocht groei noteren. Louwman Exclusive heeft als officiële dealer van deze merken dus alle reden om de toekomst positief tegemoet te zien.

Nieuwe website
Arjen van Beek, algemeen directeur van Louwman Exclusive: “De verkopen tonen aan dat onze formule klopt. Liefhebbers van exclusieve automobielen vinden bij ons wat ze zoeken: mooie auto’s, passende service en duidelijke meerwaarde om bij ons een auto te kopen. Zo zullen wij ook komend jaar actief blijven met onze gewaardeerde evenementen. Daarnaast hebben wij recent een nieuwe website gelanceerd. Het nieuwe en gebruikte auto-aanbod wordt er met veel prachtige foto’s en een zeer complete beschrijving uitvoerig getoond en er is een webshop met automobilia van de diverse merken die wij vertegenwoordigen. Later wordt een gedeelte toegevoegd speciaal voor onze klanten. Zij kunnen daar alles omtrent hun auto inzien en beheren. Het wordt een soort Louwman Exclusive-community, ‘INVITED.’ genaamd.“

Px187MTU1MTQwNi0xLTQ3MDA5MTQxNA==

Leaselabel
Van Beek vervolgt: “Verder wil Louwman Exclusive het LEF-leaselabel verder uitbouwen. Nu al kun je een Maserati Ghibli leasen vanaf € 1.435,- en een Maserati Quattroporte met dieselmotor kost 1.885,- euro per maand (beide full operational lease). Binnenkort komen daar ook andere modellen bij, bijvoorbeeld de nieuwe McLaren, een model dat dit jaar nog wordt gelanceerd en onder de 650S komt. Louwman Exclusive heeft genoeg klanten met lef, die een Maserati, Morgan of McLaren overwegen en zo’n auto misschien wel zakelijk zouden willen rijden. Het LEF-leaselabel biedt dan uitkomst.”

Fiets
Veel nieuws bij Louwman Exclusive dus. Daarnaast is het bedrijf steeds op zoek om zijn aanbod verder uit te breiden. Eerste tastbare feit is de hypermoderne, elektrische fiets van Trefecta, die inmiddels te koop is in de mooiste showroom van Nederland. Voor Louwman Exclusive was 2014 al goed, 2015 belooft minstens zo’n mooi jaar te worden.