De Jeep Wrangler Black Edition II is gek op zwart en is met 25 stuks gelimiteerd leverbaar. Ook de verlengde Unlimited-uitvoering van de Wrangler is er als Black Edition II.

Jeep_Wrangler_Black_Edition_3

Jeep_Wrangler_Black_Edition_2

De Jeep Wrangler Black Edition II is gebaseerd op de Sahara-uitvoering en komt ook beschikbaar als verlengde Unlimited. De keuze bestaat uit de 2.8 turbodiesel (200 pk, 460 Nm) of 3.6 Pentastar-benzine (284 pk, 347 Nm). Beide motoren worden altijd gekoppeld aan de vijftraps automatische transmissie. De Jeep Wrangler Black Edition II is te herkennen aan de gitzwarte grille met zeven sleuven, powerdome motorkap, 18-inch zwarte lichtmetalen velgen, Rock Rails aan onderzijde auto, zwarte hardcover voor het reservewiel, matzwarte tankdop, zwarte buitenspiegelkappen en Dual Top-opendaksysteem in carrosseriekleur. Laatstgenoemde bestaat uit een hardtop van drie afzonderlijk verwijderbare panelen in carrosseriekleur en een softtop.

Jeep_Wrangler_Black_Edition_1

Ook binnenin is het zwarte thema doorgevoerd met zwartleren stoelbekleding, glanzend zwarte sierlijsten en inlegpanelen in het dashboard. Aan luxe geen gebrek met verwarmbare voorstoelen en het Uconnect Multimediasysteem met 6,5-inch touchscreen.

De Jeep Wrangler Black Edition II is er niet alleen in zwart, deze speciale uitvoering is ook te bestellen in grijs, rood en wit.