WAECO ASC 3500 G
Low Emission-aircoservicestations van WAECO voorkomen koudemiddelverliezen en beschermen het milieu. Twee argumenten die met name bij aircosystemen met groot volume zwaar wegen. Daarom is de toekomstgerichte technologie van aircospecialist WAECO nu ook beschikbaar voor airco-onderhoud aan bussen en railvoertuigen.

asc_3500_g_l100

Bij airco-onderhoud aan grote voertuigen is tijd zeer kostbaar. Lange stilstand leidt tot hoge kosten. Daarom zijn betrouwbaarheid en snelheid in werkplaatsen voor bedrijfsvoertuigen zeer belangrijk. Met name het terugwinnen van koudemiddel, vacuümzuigen en hervullen moeten in zo kort mogelijke tijd worden uitgevoerd.

asc_3500_g

Het WAECO ASC 3500 G-aircoservicestation voldoet perfect aan deze vereisten. De geïntegreerde tweetraps vacuümpomp vacumeert niet minder dan 192 liter per minuut. Een extra vloeistofpomp staat garant voor het snel hervullen met koudemiddel.

Net als de andere stations van het WAECO ASC-productassortiment is het 3500-model ontworpen voor volledig automatische werking en biedt het het extra voordeel van een gepatenteerd toevoersysteem voor verse olie en uv-additief. Dit systeem maakt een vochtvrije en schone opslag van koudemiddeloliën mogelijk gedurende een nog langere tijd en reduceert zo de onderhoudskosten.

Tot slot is de WAECO ASC 3500 G voorzien van een praktische vulcilinder met een inhoud van wel 30 kilogram, een met acht meter extra lange praktische serviceslang en een geïntegreerde USB-aansluiting. Dat betekent dat software en databases eenvoudig kunnen worden geüpdatet met behulp van een USB-stick en dat belangrijke onderhoudsgegevens kunnen worden teruggehaald.

wae_8885200064_a002

wae_8885200064_a005