Van nieuwe Britse klassieker via Italiaanse excellentie naar de snelste supercar

  • Maserati nog nooit zo aantrekkelijk voor de zakelijke rijder
  • McLaren 570S beleeft Europese première in Amsterdam
  • Zowel klassieke als moderne modellen van Morgan present
  • Activiteiten op de stand van Louwman Exclusive via Facebook te volgen

Het is zonder twijfel de meest veelzijdige stand van de AutoRAI 2015, die van Louwman Exclusive. Een combinatie van Italiaanse chique, Britste aristocratie en de meest geavanceerde sportwagens van het moment zijn te zien op één stand. Louwman Exclusive toont op de AutoRAI de nieuwste modellen van Maserati, Morgan en McLaren en vergeet ook het publiek op afstand niet: via Facebook zijn de dagelijkse presentaties van de nieuwste modellen live te volgen.

De echte autoliefhebber ontkomt er niet aan de stand van Louwman Exclusive, officieel vertegenwoordiger van de merken Maserati, Morgan en McLaren, te bezoeken. Maar ook de zakelijke rijder die misschien niet direct aan een van deze drie merken zou denken, is van harte uitgenodigd een bezoekje aan de stand te brengen.

Maserati
Het chique en sportieve Italiaanse automerk Maserati staat al honderd jaar voor ongeëvenaarde rijeigenschappen, en laat dat op de stand van Louwman Exclusive zien met de succesvolle Quattroporte en sportieve Ghibli. Beide modellen zijn leverbaar met een 3.0 liter V6 dieselmotor met 275 pk, en daarmee een aantrekkelijk alternatief voor de zakelijke rijder die zich wil onderscheiden. Het leasetarief voor deze modellen zal een ieder verbazen, want nog nooit was Maserati rijden zo bereikbaar. Via Louwman Exclusive Finance (LEF) worden mannen met lef uitgedaagd op de stand een vrijblijvende leaseofferte aan te vragen.

Morgan
Nog altijd bouwt Morgan auto’s volledig met de hand – inmiddels zo’n 100 per jaar. De Plus 8, te zien op de AutoRAI, is misschien wel het bekendste model van het merk, maar ook de Plus 4 is direct herkenbaar als Morgan. Uiteraard ontbreekt op de stand van Louwman Exclusive de iconische 3Wheeler niet, het model waar de rijke historie van Morgan begin vorige eeuw mee begon. Meer dan genoeg dus om van te genieten.

Px187MTgxNjIwNi0zLTM5OTQ2MjM3MA==

McLaren
Ongeëvenaard qua snelheid, maar verrassend bruikbaar voor alledag: zo is de nieuwe McLaren 570S het beste te typeren. De 570S beleeft zijn Europese debuut op de stand van Louwman Exclusive en vormt naast de Super Series en Ultimate Series de derde modellijn van het merk, de Sports Series. De 570S zal slechts een aantal dagen op de stand te zien zijn, na vier dagen reist de Europese primeur weer af naar zijn volgende optreden elders in Europa. Belangstellenden doen er dus verstandig aan in een vroeg stadium al kennis te komen maken met de nieuwkomer.

Overigens laat Louwman Exlcusive na het vertrek van de 570S geen gapend gat achter op de stand. De leegte zal worden opgevuld met de P1, die ook niet eerder te zien was op de AutoRAI.  Louwman Exclusive toont bijzondere modellen en ook merken die passie uitstralen. Daarmee is de stand een verlengstuk van de onlangs vernieuwde website van het bedrijf. Ook die straalt een en al liefhebberij uit.

Partners
Bij het genieten van mooie auto’s -live of online-  hoort natuurlijk ook het genieten van mooie producten, en dat weet Louwman Exclusive als geen ander. Daarom zijn op de stand diverse partners van het bedrijf vertegenwoordigd, zoals Van Gils, Branding met (design) kantoormeubilair, Poffertjes on Tour en het exclusieve koffiemerk Buscaglione.  Zij zorgen samen met de bijzondere vierwielers voor een bijzondere sfeer op de stand.

Px187MTgxNjIwNi0yLTg4MzgwNjc1

De stand van Louwman Exclusive is in de hal 8 standnummer 08.208. De AutoRAI in Amsterdam is te bezoeken van 17 tot en met 26 april.