Verfijning; dat was het sleutelwoord bij de ontwikkeling van de nieuwe Lexus CT 200h. Een team van 1.400 technici nam Lexus’ succesmodel onder handen. Het resultaat dringt al na de eerste meters tot de bestuurder én zijn passagiers door. De nieuwe CT 200h is zen: hij stuurt fijner, rijdt strakker, biedt veel comfort en is ongekend stil. Daarnaast kent de CT 200h een heel scherpe vanafprijs van 26.690 euro en is de bijtelling voor alle uitvoeringen slechts 14%. Leasen kan vanaf 449 euro per maand. De luxe van Lexus is dichterbij dan ooit.

De nieuwe Lexus imponeert dus tijdens het rijden, maar ook het design kreeg een fraaie, overtuigende make-over. Eén van de belangrijkste doelstellingen bij de ontwikkeling van de nieuwe Lexus CT 200h was het krachtiger maken van het ontwerp.

Exterieur van grille tot achterbumper aangepakt
Het ontwikkelingsteam voorzag daarom het front van Lexus’ kenmerkende spindle grille. Ook de koplampen werden onder handen genomen en kregen in de behuizing LED-projectoren. Van de zijkant gezien, vallen de nieuwe 10-spaaks lichtmetalen wielen én de haaienvin-antenne op. Aan de achterzijde worden de horizontale lijnen extra benadrukt, onder meer door de nieuwe achterlichtunits en de nieuw vormgegeven, 20 mm lagere achterbumper.

Lexus CT 200h 10

Lexus CT 200h 11

Lexus CT 200h 12