Jarenlang hard werken, dat mag beloond worden. Toyota introduceert daarom de stoere en stijlvolle Black Platinum edities van de onverwoestbare Hilux. De Toyota Hilux Black Platinum is gebaseerd op de Professional uitvoering en daardoor standaard al bijzonder rijk uitgerust. Zaken als een DAB+ audio-installatie, een Full Map navigatiesysteem, airco, mistlampen vóór en cruisecontrol zitten er allemaal al op en aan. 

Lekker stoer, de Toyota Hilux Black Platinum 13

Stijlvolle extra’s voor Black Platinum
De Black Platinum geeft de robuuste Hilux een lekker stoer voorkomen. Toyota spuit de carrosserie voor je geheel zwart, monteert er stoere lichtmetalen velgen op, aluminium (verlichte) treeplanken en chroomaccenten op onder meer de buitenspiegels, deurgrepen en rondom de mistlampen. Een ‘Black Platinum’ badge en een exclusief design van zwart lederen bekleding geven deze uitvoeringen extra allure.

Efficiënte dieselmotoren
De Hilux  is voorzien van vierwielaandrijving en een soepele 2.4 D-4D dieselmotor met 110 kW (150 pk).

Lekker stoer, de Toyota Hilux Black Platinum 14

Actievoordeel
De speciale uitvoeringen zien er niet alleen stoer en stijlvol uit, maar zijn ook zeer aantrekkelijk voor de portemonnee dankzij een indrukwekkend pakketvoordeel dat kan oplopen tot ruim 4.000 euro. Doordat het Black Platinum pakket pas na kenteken afgifte wordt gemonteerd, blijft de bijtelling zeer laag. De prijs van de Hilux Black Platinum is er vanaf 32.395 euro (excl. BPM en excl. BTW).
Lekker stoer, de Toyota Hilux Black Platinum 15

De Hilux Black Platinum is leverbaar als:
• Hilux Xtra Cabine Van Attitude Black (metallic) 1.120 kilogram
• Hilux Dubbele Cabine Van Attitude Black (metallic) 1.140 kilogram
• Hilux Dubbele Cabine Attitude Black (metallic) 1.040 kilogram

Lekker stoer, de Toyota Hilux Black Platinum 16