Bentley Leusden viert zijn eerste verjaardag – het officiële verkoop- en servicepunt van het roemruchte merk in Nederland is sinds 1 mei 2012 operationeel. Een dienstverlening van topniveau staat sinds dag één centraal. Gecombineerd met het jubileum leidt dat nu tot een nieuwe stap: alle eigenaren van een Bentley krijgen gratis een technische check-up van hun auto aangeboden.

Bentley Leusden heeft ter ere van het eenjarige bestaan in totaal zo’n 400 eigenaren van een Bentley rechtstreeks benaderd met het aanbod voor een kosteloze technische check-up van hun auto. Kosteloze check-up voor Nederlandse Bentley’s 7 Maar ook alle andere Nederlandse Bentley-rijders zijn vanzelfsprekend meer dan welkom in Leusden om deze check aan hun auto uit te laten voeren. Deze controle is bedoeld om de veiligheid en betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Bij de check-up wordt de Bentley in kwestie dan ook op een groot aantal punten geïnspecteerd: van banden en wielen via de werking van elektrische systemen en de staat van diverse leidingen tot en met de conditie van ruitenwissers en –sproeiers. Een Bentley die op al deze punten goed wordt bevonden, levert gegarandeerd optimale prestaties en biedt zorgeloos rijplezier.

Alles voor een Bentley in topconditie
Eigenaren van een Bentley kunnen bij Bentley Leusden rekenen op perfect onderhoud van hun auto. Tot in de puntjes getrainde specialisten zetten naast 100% vakmanschap ook hun toewijding aan het merk in om Bentley’s van elk bouwjaar in topconditie te houden. Het spreekt daarbij voor zich dat ze werken volgens de richtlijnen van de fabriek en dat er gebruik wordt gemaakt van originele Bentley-onderdelen – topkwaliteit op alle fronten dus.

Hoogst individueel
De specificaties van nieuwe Bentley’s worden bij Bentley Leusden in nauw overleg met de klant samengesteld. Ook reeds rijdende modellen kunnen alsnog aangepast worden aan de (nieuwe) wensen en eisen van de eigenaar. Diverse Bentley’s kunnen bijvoorbeeld geleverd worden met de legendarische ‘vented wings’. Deze sportief-elegante koelluchtopeningen worden in de voorste wielkasten gemonteerd – uiteraard is er keuze uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Ook het nieuwe V8-sportuitlaatsysteem is nu beschikbaar. Dit versterkt niet alleen optisch, maar vooral ook akoestisch het sportieve karakter van elk Bentley V8-model.

Kosteloze check-up voor Nederlandse Bentley’s 8
 Bentley-rijders kunnen zich voor de check-up door Bentley Leusden melden op website
www.leusden.bentleymotors.com/Service/voorjaarscontrole/.