KONI zal een verscheidenheid aan producten in de schijnwerpers zetten tijdens de Essen Motor Show 2015, met verschillende opwindende auto’s die afkomstig zijn uit verschillende werelden zoals de F3 en de Tuareg-rally in Marokko.

Van 28 november tot en met 6 december nodigt KONI bezoekers uit om langs te komen op haar stand B143 in Hall 3 tijdens de jaarlijkse Essen Motor Show in Duitsland. Zij kunnen daar kennismaken met een grote verscheidenheid aan KONI-producten en met haar specialisatie op het gebied van schokdemperoplossingen.

Weiron Tan

Bezoekers zullen een blik kunnen werpen op een originele Formule 3 auto van het bekende Nederlandse Van Amersfoort Racing team, dat onlangs Pedro Piquet – de zoon van – heeft gecontracteerd.

Naast de raceschokdempers voor Formule 3 auto’s is KONI ook gespecialiseerd in off-road, en om dat te benadrukken toont KONI een originele Mercedes G Class met KONI RAID dempers. Met deze auto heeft het Nederlandse rallyteam Ebbers-Wigman dit jaar met succes deelgenomen aan de Tuareg Rally in Marokko.

Maar er is nog meer te beleven op de KONI-stand want de vooraanstaande schokdemperproducent uit Oud Beijerland toont in Essen nog meer nieuwe, beschikbare producten. KONI-dempers zullen op korte termijn beschikbaar komen voor de nieuwe Ford Mustang, dus kan en zal de Amerikaanse sportwagen dit jaar niet ontbreken op de stand van KONI. De nieuwe Mustang GT, een opvallende sportauto, is ter beschikking gesteld door KONI’s Duitse partner H&R en is een perfecte projectauto die Amerikaanse spierballen combineert met Europese tuning.

Naast deze opvallende auto’s zijn ook experts van KONI aanwezig om bezoekers te adviseren over de producten van KONI en over de voordelen van het monteren van originele KONI-schokdempers op hun auto.

Ford_Mustang_4699f

Over KONI
Met meer dan 150 jaar ervaring op het gebied van schokdemperoplossingen heeft KONI de know-how om het rijgevoel en de handling van een auto te optimaliseren. Als onderdeel van ITT Motion Technologies ontwikkelt, produceert en levert KONI hoogwaardige performance schokdempers voor alle types auto’s en commerciële voertuigen zoals raceauto’s, trucks, bussen en railvoertuigen. ITT Motion Technologies is wereldwijd toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en productie van remvoeringen en frictiematerialen voor de transport- en automobielindustrie.